Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MEX DELUXE DVD-t Honnan tudnám letölteni?

Figyelt kérdés
Kerestem torrent oldalakon,találtam is de nem seed-eli senki!Ha valakinek megvan,vagy talált aktív torrent oldalt az küldjön már linket! :)

2012. máj. 12. 10:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel, de a puafestival szerintem hatásosabb.
2012. máj. 14. 22:11
 2/23 anonim ***** válasza:

Lol, pont a Puafesztivál? xD

Külföldi anyagokat könnyebben találsz, ha tudsz angolul, ajánlom a Real Social Dynamics DVD-it. Mex is tőlük vett át egy csomó dolgot, csak annak egy részét is sz@rul.

2012. jún. 3. 19:04
 3/23 anonim ***** válasza:
Arról csacsogjatok, milyen eredménnyel használtátok? :)
2012. jún. 14. 20:40
 4/23 anonim ***** válasza:

20:40

0, -10

2012. jún. 14. 20:46
 5/23 anonim ***** válasza:
Próbálom értelmezni, mit írtál. 0 győzelem, 10 lekoptatás?
2012. jún. 14. 20:50
 6/23 anonim ***** válasza:
lemész m2-be szombaton, mindig van lenn vagy 15-20 wannabe pua, meg egy mex oktatói csapat (kevin + west), aztán spanolsz velük. Mondjuk még ha fizetsz a tréningért akkor se fognak megmarkolni a töködnél fogva, hogy na most szépen odamész ahhoz a 3 csajhoz és beégsz...pedig ez a dolog igy megy kérlekszépen, nem ugy, hogy otthon ülsz és olvasol. Az is kell, de nem szabad elmélettel helyettesiteni a gyakorlatot, ahol IGAZÁN sérülhetsz.
2012. jún. 14. 20:55
 7/23 anonim ***** válasza:
ha nincs életed, nem nézel ki türhetöen (ruha, stilus), tele vagy agyi hülyeségekkel, az életszemléleted nem stabil, sem az önértékelésed, sem az érzelmeid, akkor a nökkel kapcsolatban eleinte nem nagyon fogsz elérni semmit. Persze a gondolkodásod fejlödik töle, de az pin ában nem mérhető.
2012. jún. 14. 20:57
 8/23 anonim ***** válasza:

ha alapbol vagány vagy, halad az életed, csak éppen NAGGGGGGGYON félsz a nöktöl, akkor jobban fogsz haladni, mert azt lebontani, hogy félsz odamenni sokkal könnyebb.

mert alapbol elfogadnak téged a lányok, csak nem mersz odamenni...

most gondold el, én pl oda merek menni, mitöbb ugy megyek rá a nökre mint egy tank, csak éppen életem nulla, ezért nem kellek nekik. Rájuk eröszakolom magam, amit elfogadnak, vagy nem.

ha jol néznék ki, meg lenne életem, akko a jelenlegi pua tudásommal hatványozottan több nőt tudnék fektetni.

2012. jún. 14. 20:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha valaki a kérdésemre válaszolna ;) Mondjuk egy aktív torrent linket illesztene be ;)
2012. jún. 14. 21:06
 10/23 anonim ***** válasza:

szá-na-lom

gyerek, angolul ott van rsd cikkek videok, minden, sokkal szinvonalasabb, mitn a magyar. mindenböl szinvonalasabb a nyugati cucc, nem vetted még észre?

na de mindegy, majd te is ott fogsz hi5-özni a m2-ben, vagy ki tudja hol...

2012. jún. 14. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!