Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEX DELUXE DVD-t Honnan tudnám letölteni?
Lol, pont a Puafesztivál? xD
Külföldi anyagokat könnyebben találsz, ha tudsz angolul, ajánlom a Real Social Dynamics DVD-it. Mex is tőlük vett át egy csomó dolgot, csak annak egy részét is sz@rul.
ha alapbol vagány vagy, halad az életed, csak éppen NAGGGGGGGYON félsz a nöktöl, akkor jobban fogsz haladni, mert azt lebontani, hogy félsz odamenni sokkal könnyebb.
mert alapbol elfogadnak téged a lányok, csak nem mersz odamenni...
most gondold el, én pl oda merek menni, mitöbb ugy megyek rá a nökre mint egy tank, csak éppen életem nulla, ezért nem kellek nekik. Rájuk eröszakolom magam, amit elfogadnak, vagy nem.
ha jol néznék ki, meg lenne életem, akko a jelenlegi pua tudásommal hatványozottan több nőt tudnék fektetni.
szá-na-lom
gyerek, angolul ott van rsd cikkek videok, minden, sokkal szinvonalasabb, mitn a magyar. mindenböl szinvonalasabb a nyugati cucc, nem vetted még észre?
na de mindegy, majd te is ott fogsz hi5-özni a m2-ben, vagy ki tudja hol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!