Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy ujrakezdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy ujrakezdés?

Figyelt kérdés
sziasztok 19 éves lány vagyok, és elég bonyolult a helyzetem,de megprobálom röviden és érthetően leirni:) 3évig jártam egy fiuval szakitottunk novemberbe elhagyott egy másik lány miatt ami nagyon megviselt, december elején összejöttem egy másik fiuval aki egy tündér .... és elmentünk bulizni a barátainkkal és sajnos összefutottunk azzal akivel 3 évig voltam... én ettől nagyon kiborultam, sirni kezdtem meg hasonlok... ezért nagyon megbántottam az akkori párom... és ezért szakitottunk is..! azota eltelt 4 honap és én még régebben ráirtam h neharagudjon meg tudomására hoztam h megbántam ami történt, de ő aztmondta, hogy sajnos őt akkor nagyon megbántottam és a bizalom elszállt... és mondta h tudja h nekem még mindig rossz h elveszitettem és mondta h neharagudjak de ő le fog törölni facebookrol h nekem könnyebb legyen! irtam, hogy jo... ez volt multhéten! erre most fel léptem és látom hogy bejelölt és kiirt egy ilyet az üzenőfalára: " nehéz az összetört önbizalmat ujraépiteni, de nem lehetetlen"! én ezt lájkoltam! szerintetek irjak neki? szüleim azt tanácsolták h ebből h lájkoltam ezt a kiirását tudnia kell a dolgokat és ne irjak neki, majd keres ha akar.... nektek mi a véleményetek?
2012. máj. 11. 09:19
1 2
 11/11 László22 ***** válasza:

És csak nőt csalnak meg? :D Ja nekik megalázó a férfit ha megcsalják akkor rossz az ágyban :D Na mindegy.

A lényeg hogy ha engem megcsalnak és ez hülyeség hogy a nők nem tudnak így viselkedni akkor inkább jobban kellene érezni-e magát és nem elkezdeni sírni, mit kell még sírni és hülyeség hogy a megcsalás megaláztatása miatt sírt, azért sírt mert a pasi ahelyett hogy ő utána rohangált volna egy másik csajjal volt szórakozó helyen, itt még érzelmek játszottak be amik még megmaradtak, és én a helyedben még örülnék ha a pasi újra akarja kezdeni a dolgot, de ezt neki is tanácsolnám ha tudnám kiről van szó hogy hagyjon téged a francba és keressen mást mert engem csak 1 szer lehet megbántani ahogyan én is ha egyszer megbántok valakit már nem futok utána a bocsánatáért, nem várom el hogy megbocsájtson nekem hiszen én sem tenném meg. Ennyi és ahogyan mondtam felmelegítve már nem ugyan az a dolog.

2012. máj. 12. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!