Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le a barátomat?
Már több mint 1 éve vagyunk 1ütt és mindennap talizunk meg együtt alszunk.Tök jól megvagyunk és úgy érzem szeret, DE ma
amikor kérdeztem mikor ér haza melóból azt mondta lehet este fél8-8 amikor 5ig szokott csak melózni és SOHA nem maradna tovább mert utál dolgozni és a főnökét is leoltja (meg amúgy is engedékeny) ha azt akarja h. tovább maradjon vagy szombaton bemenjen.És amikor azt mondtam neki hogy elég habos nekem ez a dolog,elkezdett röhögcsélni-tuti zavarba volt és állította hogy pedig ez van.Kétségbe vagyok esve még SOHA nem pattintott így le.Utána járjak?Vagy higyjek neki?És egyáltalán hogy derítsem ki?Amúgy festő és nem tom hol melózik,v.hol a környéken,de nem mennék oda.(az anyjával jóba vagyok talán megtudom tőle kérdezni hogy hazajött-e 5kor vagy szólok h.nézzen utánna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!