Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem, ne engedjem? Ez itt a kérdés!
Figyelt kérdés
17 éves vagyok a barátom 26.Jól megvagyunk másfél éve.Felmerült a gondolat egy ilyen kissebb összeköltözésről.Együtt alszunk vagy fél éve hol náluk hol nálunk.Meguntuk ezt az állandó ide-oda mászkálást éjszakára.Ezért ahogy említettem egy kisebb összebútorozást tervezünk.Szerintetek?2009. jún. 25. 11:23
1/10 anonim válasza:
Előbb szerintem a suli, mert nem jó, ha csak az ő pénzéből éltek. Ha dolgozol te is, akkor oké.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha azt megvárnánk az vagy még 8 év lenne mire végeznék... :(
2009. jún. 25. 11:26
3/10 anonim válasza:
Nem lenne nyolc év, mert fősuli mellett még tudsz másodállást vállalni, apró diákmunkákat. Szerintem is várjatok még!
4/10 anonim válasza:
ha a szuleid hajlandoak finanszirozni akkor oke. mert a lakber felet, szamlak felet, stb te kene alld, ez igy fer. szuloi tamogatas nelkul meg egyhamar nem lesz ennyi penzed.... esetleg vallalj nyari melot h segits be. 17 evesen kicist korai, de a 26 evesen mar nagyon itt az ideje.... ha jonak latjaktok miert ne?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem külön házba...nálunk lennénk.Most is diákmunkán vagyok,és ha egész nyáron dolgozok akkor összeszednék kb 80ezret...betudok vele segíteni...egy darabig... :S
2009. jún. 25. 11:34
6/10 anonim válasza:
Egyetem mellett már tudsz majd valamennyit dolgozni. :) Az más, amikor egymásnál alszotok, barátnőmék is összeköltöztek, de a fiú a családja fejére nőtt akarva-akaratlanul, és egy nagyon csúnya verekedős szakítás lett a vége. Mondjuk az a fiú bolond volt, csak írtam egy végletet, hogy ilyen is van, egyáltalán nem feltételezem, hogy ilyen a barátod :D De szerintem még korai, nem az együtt eltöltött idő miatt, hanem az életritmusban való különbségek miatt. Mindenesetre sok boldogságot! :)
7/10 anonim válasza:
1. vagyok. Ha a szüleid megengedik, akkor simán. Sok sikert! :)
8/10 anonim válasza:
legalább az érettségit tedd le :S szerintem nem kell elkapkodni, én 20vagyok,barátom 19 most érettségiztünk (5éves suliba jártunk)3éve vagyunk 1ütt de nem akarunk összeköltözni még fősuli közben sem.Dolgozni,tanulni,háztartást vezetni,néha egy kis sport hogyjol nézzünk ki és egészségesek legyünk, és 1másra is figyelni,jön a mókuskerék a viták, alig jutna idő egymásra. Így hamarabb elmúlna a varázsa a dolgoknak, mert nem hiányozna annyira mert mindennap látnád:)
9/10 A kérdező kommentje:
Már 8 hónapja mindennap látom :)
2009. jún. 25. 12:41
10/10 anonim válasza:
Mi 15 hónapja vagyunk együtt, mindennap találkoztunk eddig, és még mindig őrülten tud hiányozni... Szóval szerintem nem ez a fő gond, ha nem lenne nagy váltás, kavarodás, akkor végülis mehet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!