Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsírathatóm ezt a kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsírathatóm ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tegnap derült ki hogy a barátom mindvégig megcsalt amig együtt voltunk.Nagyon fáj.Nem akarok sírni,és anyu is azt mondta nem éri meg sírni.De én nagyon szerettem őt.Visszaakarja könyörögni magát.Én éreztem hogy megcsal,de mikor rákérdeztem mindig tagadta,de igaz volt,sajnos...Nem akarom visszafogadni mert tudom hogy újból megtenné.

Szerintetek megsírathatóm ezt a kapcsolatot? akkor talán elmúlna a fájdalom...

Köszi.

2009. jún. 25. 09:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Túl sok lány volt körülötte akik könnyűvérüek.Nekem mindig azt mondta csak barátok persze...nem hittem el.

És néha-néha véletlenűl is elszólta magát.Hogy van egy kedves lány...aztán mindig féltékenységi rohamai voltam,mikor az egyik legjobb barátommal beszéltem.Azt mondta biztos megcsalom vele,és szakítani akarok.Mindig szakítós témákat hozott fel,holott eszemben sem volt szakítani vele.És ekkor anyumnak is mondtam,hogy biztos van valakije,csak nem meri megmondani.

És volt olyan sértő beszólása...hogy köpni nyelni nem tudtam...

Éreztem én.Elhidegült.Nem hallgatott meg soha...

De ami undorító folyton szerelmet vallott,és hogy sosem fog elhagyni.Erre tessék...

2009. jún. 25. 11:54
 12/13 A kérdező kommentje:
*voltak.
2009. jún. 25. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Sirasd meg, igen. Bár egy könnycseppet sem érdekel a kis nyomorék..

De jó, mert látszik, hogy tudod, hogy jobbat érdemelsz. Erős csajszi vagy, menni fog (:

Az éneklés pedig még jobb, úgy könnyebben lemegy a feszkó és még hasznos is.

Ügyes légy (:

2009. jún. 25. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!