Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel szakítottam a volt barátnőmmel. Az elmúlt időben sokat beszélgettem közös ismerősünkkel (aki az egyik legjobb barátom is egyben), és rájöttem, hogy hülye voltam, amiért kidobtam a lányt. A héten találkozunk ismét, elhívtam őt. Kérdés: mit tegyek, hogy megint összejöjjünk? Tekintsem úgy mint egy sima randit, vagy kell valami extra dologra odafigyelni?

Gondolom, összejönne velem újra, mivel elfogadta a meghívást, de kicsit izgulok . )

Köszi előre is!

2012. máj. 9. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Tekintsd egy sima randira. Kezd mindent a legelejéről és ha a lány megbocsájt, akkor örülj magadnak. De sok lány utálja az ilyet, hogy kidobják utána meg rohan vissza a pasi fület farkat behúzva.
2012. máj. 9. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőre csak egy jókedvű randi. Ahogy esik úgy puffan. Semmi szex, lehetőleg csók se. Ha jól sül el, akkor viszont kell egy nagy lelkizés. Ki mit lát másképp, ki miben változott, ki milyen hibákat követett el, és min lenne hajlandó változtatni, mik voltak az okok, amik a szakításhoz vezettek, van-e esély azokat kijavítani, stb.
2012. máj. 9. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2012. máj. 9. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:

hogyan jöttél rá,hogy hülye voltál?

mit mondott a barát? :D

2012. máj. 16. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát alapvetően azért dobtam a lányt mert úgy nézett ki hogy beleestem egy másikba. Amivel csak az volt a probléma, hogy a másiknak barátja volt. Én meg szemétnek éreztem magam, hogy van barátnőm, és közben másról álmodozok, amikor ott van nekem is egy szép lány. Úgy éreztem, hülyítem őt, csak játszom vele, ezért szakítottunk. Aztán szép lassan túltettem magam a másik lányon, mert ő a legjobb (és egyetlen : D) lány barátom is egyben, és ezt nem lenne érdemes elrontani. És miután ezt egy nem épp józan, ámde őszinte pillanatomban megbeszéltük, rájöttem, hogy egy barom voltam, és meg kell próbálnom ezt a dolgot helyrehozni.

Dióhéjban ennyi :D

2012. máj. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!