Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osszekotnetek az eleteteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszekotnetek az eleteteket olyan ferfivel aki rokkant?

Figyelt kérdés
csak segitseggel tud menni,de ellatja magat..a szeretkezes teren sincs kulonosebb gond.szeretjuk egymast,viszon egesz eleteben apolhatom..mit tennetek?
2012. máj. 9. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én páromnak a munkájából adódóan 24 órás életveszélybe van, ha olyan a helyzet. Rokkant lehet, vagy akár meg is halhat. Ha le rokkanna akkor sem hagynám el, mert szeretem és belül az az ember lenne akit megszerettem. A Te eseted kicsit más, már eleve rokkant a párod, de ha őt szereted, cupido nyila nem válogat...
2012. máj. 9. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szeretem és boldog vagyok vele, akkor sem a rokkantsága, sem másmilyen betegsége biztos nem lenne akadály.

Soha nem tudhatod, hogy veled nem fog-e történni olyan baleset, vagy támad meg olyan betegség, amit életed végéig viselhetsz. A boldogság nem ezen múlik, ráadásul többszörösen meg tudja hálálni neked a segítséged, mint sok nem mozgássérült ember. Az én apámnak kutya baja, de világ életében még egy poharat sem mosogatott el, semmit nem csinál, minden anyám nyakába szakad, szerintem amit anyukám csinál, felér öt ember ápolgatásával simán.

2012. máj. 9. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
"szeretjük egymást." nekem itt a válasz a kérdésre, ennél több nem kell.
2012. máj. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!