Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik a tökéletes nő és a szerelmetek, fiúk?
Figyelt kérdés
tökéletes nőnél a külsőre gondolok2012. máj. 8. 21:42
2/9 Inkog Nito válasza:
Hát jó lenne ha kicsit leadna a hasából,meg dolgozna a fenekére.De még ez se kell nagyon...Nekem jó úgy ahogy van :) Elvárásaim csak azért vannak mert nekem is vannak magammal szemben és már rajta vagyok a változtatáson.
3/9 anonim válasza:
az, hogy tökéletes nő viszontszeret :D
4/9 anonim válasza:
"tökéletes nőnél a külsőre gondolok"
Ezt nem tudom értelmezni.
Egyébként meg a belsőben. :-)
5/9 anonim válasza:
A tökéletes nő csak arra volna jó hogy a szükségleteimet kielégítsem. De ha a szerelmemről volna szó, akkor lehet hogy szexuális téren kevesebbet kapnék, de a lelki szükségleteim is ki bírnám elégíteni, általa.
6/9 anonim válasza:
a szerelmemnek kis melle volt. de ezen kívül minden egyezett vele
7/9 anonim válasza:
A szerelem sokkal fontosabb, mint a tökéletes külső. Amúgy is akibe szerelmes vagy sokkal szebbnek látod.
8/9 anonim válasza:
Létében: tökéletes nő van, szerelmem nincs.
9/9 anonim válasza:
Tökéletes nő (ember) nem létezik, a Szerelmem igen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!