Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit néztek meg elösször egy lányon?!
Szerintem elsősorban az illető lelkivilágától függ hogy kit érdemel meg vagy kit nem, ilyenkor a külső nem valami lényeges szempont. De talán ezt csak én gondolom így, ki tudja... Az az igazság eléggé nehéz elsőre megítélni valakit ugyanis ritkaság a mai világban ha valaki önmagát adja. Szóval hogy az ember kit érdemel meg az csak saját magától függhet, ha pl. te nagyon kedves és gyönyörű lány vagy és szereted önmagadat adni, akkor a társadnak ezeket kell majd értékelnie benned, a másik fontos dolog emellett pedig az lesz, hogy igaz barátoddá váljon és önzetlen segítséget nyújtson ha szükséged van rá (többek között).
De nem ismerlek szóval összefoglalom röviden a saját gondolataimat: szerintem két dolog van ami szükséges lehet egy kapcsolatban:
1. az illető értékeli az összes benned rejlő tulajdonságokat, elfogad és nagyon becsül téged
2. az illető csak azért akar magának téged hogy szerethessen, és mint a legértékesebb teremtést a világon, úgy félt és vigyáz téged önzetlenül.
Ezek fogalmazódtak meg így bennem hirtelen, de döntöd el mennyire veszed komolynak a soraimat. Bízom benne hogy azért kicsit megérte ennyit gépelnem. :D
Na üdv,
és 21/F
1.:haj+arc,2.:mellek,csípő,popsi,láb!A sorrend a 2. résznél nehezen határozható meg mert nagyon gyorsan történik amikor végigpáztázom a lányt/nőt.
Nyugodtan maradjon le a trendről és öltözködhet átlagossan kényelmesen,az a nem mindegy hogy belül mi található meg benne!Közel sem mindenkinek van esélye nállam,de ez mindenkinél így lehet. 25/F
16:13 a szívemből beszélsz!
Én sem írhattam volna le másképp!
Ezt felpontoztam!!!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!