Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha féltékeny vagyok a kutyára?
A barátnőm, sokszor olyan jégkirálynő velem. Még a kutyához mindig tud valami kedveset szólni, teljesen elfogult vele szemben. Nem azt mondom hogy úgy banjon velem mint a kutyával. De hozzám is lehetne pár kedves pillanata, persze vannak. De sok az amikor csak úgy leszar, pedig csak egy ölelést vagy odabujast akarok. Ha meg kérem faradt vagy nincs kedve. Persze kutyához sose.
Én persze tök mindegy milyen kedvem van vagy fáradt vagyok mindig simogassam vagy maszirozzam. Ha meg ezt így mondom még ő sértődik meg. Mindig a vége hogy ő sertodik meg.
Nekem is volt ilyen idióta barátnőm, az ilyen nem való párnak.
A kutya nem tehet semmiről :(
Szerintem nem szeret csak elvisel. "Nem talált nálad jobbat" és ezt így adja a tudomásodra. Nem akar szakítani ,de nem sokáig bánkodna , ha lelépnél.
Nem Öszinte. Szerintem vannak jobb csajok is akik eltudnak fogadni olyannak amilyen vagy!!
Todom , hogy valakit nagyon nehéz elengeni akit az ember magához közel érez , de rugd ki a p*csáját mert ez nem normális és nekem úgy tűnik , hogy felőle a szerelem már eléggé megcsappant :-P
Akit igazán szeretünk azzal jobban bánunk mint egy kutyával !
Szomorú de igaz !
Ójajj, voltam én a másik oldalon, a barátnő, akinek a párja a kutyájára féltékeny volt. Annál rosszabbat nem lehet tenni, mint ezt közölni, mert azzal tutira vérig sérted. Nyilvánvalóan valamit nem kap meg a kapcsolatban a lány sem, ezért kompenzál úgy, hogy a kutyára fordítja minden szeretetét.
Valahogy próbálj vele őszintén beszélni, mert tuti, hogy valamit kompenzál a kutyázással, valami gondja van, ami fölött szemet akar húnyni, ezért tereli a figyelmét a kutyával. A másik, hogy foglalkozz te is a kutyával, mert ha úgy reagálsz, hogy dacból hanyagolod a kutyát, még rosszabb lesz a helyzet. Épeszű kutyás egy utlitmátumnál tuti a kutyát választja. Próbálj a kutya felől közeledni hozzá, menj el vele sétálni, beszélgess vele közben, hátha onnan meg tudod lágyítani, már ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!