Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak válaszát várom leginká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válaszát várom leginkább, de lányok is kifejthetik a véleményüket! Mit tennétek, ha egy 4 éves kapcsolat, és egy 5 hónapos mindennapos levelezés, majd 2 hét találkozás után kéne döntenetek a két nő között? (részletek lent)

Figyelt kérdés

a régi kapcsolatom nincs felbontva még, de távol vagyunk egymástól. Én Ausztráliában ő Kínában él. Egy magyar lánnyal pedig szerelembe estem, mert igaz pen friend-ként indult minden, de a 2 hetes hazai ott tartózkodásom alatt egyszerűen egymásba szerettünk, jártunk...tud a másik lányról, akivel se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk. Szeretem, de már korántsem olyan az a vonzalom, ami elegendő lenne egy kapcsolathoz. A lány rokonai miatt Ausztráliába tudna jönni hozzám, és igaz sokáig úgy tűnt, ezzel a magyar lánnyal tervezek tovább... a kínai lány viszont most szeretne hazatérni hozzám, mivel anno az édesanyja parkinson kórja miatt szakadtunk el egymástól, és kényszerült kínába visszaköltözni, de most egy idősek otthonába teszik az anyukáját, és így visszajönne hozzám. A magyar lányt őszintén szeretem, szerelmes vagyok belé, de a kínai lány kért tőlem egy esélyt, hogy próbáljuk feltámasztani a lángot, ami már-már kialudt, és ha nem megy akkor áldása ránk a magyar lánnyal....szegény magyar lány szívét összetörtem, mert kértem h próbáljunk barátok maradni, míg végig nem járom az utat a kínaival, és ha rájöttünk, hogy nem megy együtt, akkor folytatjuk a magyarral...hülyén hangzik, tudom, de ilyen helyzetben, amikor a kínai lány az anyját fogja elveszíteni, mert nagyon romlik az állapota, kérte hogy legalább én maradjak meg neki, hogy ne tudja a 2 számára legfontosabb embert elveszíteni egyszerre....MIT TENNÉTEK? kérlek komoly válaszokat adjatok....

Köszönöm!

31/F

2012. máj. 6. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Inkább a magyar csaj.
2012. máj. 6. 23:58
 12/21 A kérdező kommentje:
eddig a magyar lányra szavaztak legtöbben...azért fordultam ide, mert kívülállóktól néha jobb hallani a tényeket. Kínában valóban más a kultúra minden...a kötelességtudat is erős bennem, de a szerelem is....sajnálom, hogy belekeveredtél abba a srácba, aki házasság mellett döntött...nagyon nehéz, mert valakinek nagyon fog fájni...és igen ha a kínai mellett maradok, akkor lehet elveszítem azt, aki mellett újra élhetném a boldogságot....nehéz ügy...bár itt a jelenlegi vélemények alapján egyértelmű lenne...
2012. máj. 6. 23:59
 13/21 anonim ***** válasza:

azért egyértelmű nekünk, mert így fogalmaztál. olvasd el. az alapján, amit leírtál, mindenkinek süt róla, hogy a magyart akarod. A kötelességtudatból kapcsolat senkinek nem lenne jó.

Amúgy voltam én is hasonló helyzetben. Külföldi srác, kint menyasszony, akivel megbeszélték, hogy két évre, amíg itt van, mindenki "szabad", aztán hazamegy, és elveszi. Egymásba szerettünk, vacillált, hogy maradjon e a kedvemért, vagy család, egyetem miatt menjen haza. plusz, kötelességtudat, menyasszony miatt. de ez motiválta talán legkevésbé. hazautazás előtt eljött a csaj, érezte, hogy eltávolodtak, nekem is könyörgött, hogy ne vegyem el tőle,a srácnak is ígérgetett, kérlelte, adjon még egy esélyt. A srác hazarepült, néhány nap múlva hívott, hogy hiányzom neki, döntött, visszajön hozzám. Családdal is megbeszélte, támogatják mindenben. Aztán kiderült, a csaj terhes. (asszem akkorról, amikor meglátogatta)

Azóta is rossz a kapcsolatuk, a csajnak már volt egy-két öngyilkossági kísérlete is, hogy maga mellett tartsa. Kicsit hosszúra sikerült, de remélem kihámozol belőle valami tanulságot.

2012. máj. 7. 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Amúgy mégis mit vártál tőlünk? Még szép, hogy a magyar kislány pártját fogjuk, de lehet, hogy jobban járna egy határozott, döntésképes úriemberrel.
2012. máj. 7. 00:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Magyar lány!

A lángot már nem tudnátok felébreszteni!

2012. máj. 7. 00:48
 16/21 Sziklaaa ***** válasza:

Üdv. mindenkinek!

Kérdező, ha szerelmes vagy a magyar lányba, akkor nincs min elgondolkodni, őt kell választanod. Most próbálod újra felmelegíteni a kínaival...kiderül, hogy nem megy, de akkor már el fogod veszíteni a magyar lányt!

A szívedre hallgass! Egy kérdésem lenne, és ha erre tudsz válaszolni, akkor egyértelműen meg van a válasz a kérdésedre. Tehát a kérdés:

Hogy érzed? Jelenleg melyik lány nélkül nem bírnád leélni az életedet? Remélem, hogy tudtam segíteni a döntésedben.

Sok sikert a választáshoz.

26/F

2012. máj. 7. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Sikerült döntésre jutnod? Kíváncsi lennék a végkifejletre, ha esetleg úgy gondolnád, hogy nem túl bizalmas megosztani.
2012. máj. 10. 21:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...örlődöm....nagyon-nagyon. Most meglépek egy olyan dolgot, amit lehet nem kellene, de a kínai lány 1 hónapra hozzámköltözik, mengézzük hogy mit tudunk kihozni a kapcsolatból, és ha nem megy, akkor tudom hogy teljes szívemből, csak a magyar lányt, csakis őt fogom szeretni. Félek azonban, hogy a magyar lány ezt nem fogja tolerálni :-(
2012. máj. 16. 19:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezt nem lépném meg. Egyértelmű, hogy a magyart szereted, ne legyél már töketlen és merj a szívedre hallgatni!
2012. máj. 16. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha már ennyi ideje együtt vagy a kínaival akkor szerintem őt válaszd.. vele tudnátok családot alapítani..stb..a Magyar lány meg lehet nem tartani sokáig..amúgy hogy döntöttél?
2012. júl. 16. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!