Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagyon gáz, hogy még nem (kétszer aláhúzva, orbitálisan nagy betűmérettel) volt barátom?
Szóval a probléma nem is annyira komoly, mint amennyire nyomasztó. Itt a tavasz, előbújnak a medvék a bogarak és a szerelmes párok. Lényegében egyetlen dolog zavarta meg a lelki békémet. A fenti kérdés. 17 éves vagyok. Bizony, tizenhét, és még nem volt első csók, első randi, kézen fogás, semmi-de semmi. Szóval inkább csak a kíváncsiság szól belőlem, nem a kétségbeesés...jó egy picit talán elgondolkodtat, hogy ez a tény széttaposta az önbizalmamat, de annyira nem pánikolok....mert szinglinek lenni nem rossz...ugye?
(17/lány)
Mintha csak én írtam volna kérdést, abszolút minden megegyezik. :D
Én nem tartom gáznak, se rossznak ...jó mondjunk néha előtör belőlem egy kisebb féltékenységi roham mikor látok egy nyálas szerelmes párocskát, hogy mennyire szeretik egymást de ezt legtöbbször gyorsan leküzdöm.
Egyébként számomra ami tényleg a legidegesítőbb a legzavaróbb az egész szingli létben a család,a rokonok, az ismerősök és a barátnők állandó kérdései.
- Na és mi van a fiúkkal?
- Mikor akarsz már végre valakit?
- Láttad a X,Y,Z-t ugye milyen helyes? Nem akarsz velük összeismerkedni?
19 voltam, amikor először lett barátnőm. Csók is volt, kézen fogás is. Azelőtt én se hittem volna, hogy velem is történhet ilyen jó dolog. De megtörtént. 1 hónap után kilépett. -,- De ezek után egész más szinglinek lenni, mint azelőtt!
Egyáltalán nem ciki, hogy még nem volt kapcsolatod. Biztosan lesz, nyugi. (:
Nekem se volt még barátnőm, se első csók. Én úm. az igazira várok, nem eröltetem. Nem fogok csak azért összejönni valakivel, hogy elmondhassam, hogy van/volt barátnőm. Nincsen ilyen kényszerem. Az igazi ok még az is, hogy még senki sem bűvölt el annyira, hogy fülig beleszeressek -eddig. Igaz, utcán 10 méteres távolságban láttam már olyan lányt, akivel szívesen megismerkedtem volna (mert esélyt láttam arra, hogy összeillenénk), de nem az én műfajom ez a leszólítósdi dolog.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!