Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más fiúval álmodok de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körömlakk kérdése:

Más fiúval álmodok de miért?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok! az egyik barátnőmnek akit 5 éve ismerek van egy bátyja.régota ismerjük egymást de sose beszéltünk úgy igazán. kicsit idösebb 33 éves. 1 éve összejött egy 22 éves lánnyal őt is ismerjük.A barátnőmnek januárban volt a diploma osztója és hát ott voltunk mindannyian!Ott elég jol elbeszélgettünk, viccelödtünk stb.Azóta majdnem minden hétvégén mondta a barátnömnek (hugának) hogy menjünk hozzájuk bulizni és h hívjon engem is!Többször rám is irt a facebookon de semmi extrát nem.Azóta nagyon sokszor vele álmodok...méghozzá olyat mintha ő szeretne tőlem valamit, de mégis benne van az álomban hogy nem lehet mert mindkettőnknek van komoly kapcsolata, ma pl azt álmodtam, hogy valahol buliztunk és ültünk és igy simogatta a kézfejemet de nem látott minket senki.Mit jelenthet ez? vagy semmi jelentősége nincs csak egy álom?valakinek volt már hasonló? mi lett a vége?
2012. máj. 6. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Az álmoknak semmi jelentősége. Én legalábbis nem hiszek ebben.

Elég kellemetlen lenne ez, ha valós lenne, főleg mert nekem gyakran vannak rémálmaim :D

Van egy férfi, akit sosem tudtam kiverni a fejemből, ha véletlenül elfelejtem, akkor vele álmodom, de eddig sosem történt semmi, nem is fog. Egyszer azt álmodom feleségül vesz, én igent mondok, másszor valami pálmafás homokpartos helyen sétálunk, én álmomban csodaszép vagyok, ő megkérdezi hogy bánom-e azt, hogy ennyivel idősebb nálam, én pedig csak megrántom a vállam és mosolyogva ráborulok, utána közlöm, hogy miért bánnám.

Szóval vannak ilyen álmok. Akikre sokat gondolunk, azzal álmodhatunk is, talán gyakrabban, mint mással. Ezen kívül nem jelent semmit.

2012. máj. 6. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel csak az a baj, hogy amit álmodok egész nap a hatása alatt vagyok....pl hogy olyan jó érzés tölött el álmomban amikor igy hozzámért stb...és azért ez így elég rossz, hogy rá gondolok:S
2012. máj. 6. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok, mindkettőnknek komolyan kapcsolata van, és amikor azt álmodom, hogy megcsókol, egész nap olyan jó visszagondolni rá... :/

22L

2012. máj. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!