Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúval álmodok de miért?
Az álmoknak semmi jelentősége. Én legalábbis nem hiszek ebben.
Elég kellemetlen lenne ez, ha valós lenne, főleg mert nekem gyakran vannak rémálmaim :D
Van egy férfi, akit sosem tudtam kiverni a fejemből, ha véletlenül elfelejtem, akkor vele álmodom, de eddig sosem történt semmi, nem is fog. Egyszer azt álmodom feleségül vesz, én igent mondok, másszor valami pálmafás homokpartos helyen sétálunk, én álmomban csodaszép vagyok, ő megkérdezi hogy bánom-e azt, hogy ennyivel idősebb nálam, én pedig csak megrántom a vállam és mosolyogva ráborulok, utána közlöm, hogy miért bánnám.
Szóval vannak ilyen álmok. Akikre sokat gondolunk, azzal álmodhatunk is, talán gyakrabban, mint mással. Ezen kívül nem jelent semmit.
Én is ilyen helyzetben vagyok, mindkettőnknek komolyan kapcsolata van, és amikor azt álmodom, hogy megcsókol, egész nap olyan jó visszagondolni rá... :/
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!