Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondják-e a lányok csak "védekezésképp" hogy van pasijuk?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, de már az elejné leállított azzal hogy van barátja. De én erre még egy utalást nem láttam sehol, nem is említette ezen kívül amióta beszélünk. Lehet hogy csak azért mondta hogy a kezdeti támadásaimat visszaverje, mert még nem ismert annyira és félt?
2009. jún. 24. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

én pl már mondtam hogy van barátom, közben nem is volt csak hogy a pasit leállítsam :D

ez bizony egy hatásos védekezés ;)

2009. jún. 24. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2009. jún. 24. 11:14
 3/11 anonim válasza:
100%
Én is védekeztem már így, csatlakozva az előttem szólóhoz:).Ilyenkor a srácok leállnak és tudomásul evszik h nincs esélyük:).De nyomozd ki,és ha kiderül mégsincs akkor tudod hogy nem jössz be neki és nézelődj másfelé:).Viszont lehetséges hogy még nem akar veled kapcsolatot, mert nem ismer igazán, bár nemtudom ezt miért ne mondhatná meg nyíltan...
2009. jún. 24. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Naná, én is ráfogtam már egy srácra, hogy vele járok, hogy lerázzak egy másikat. Aztán össze is jöttem azzal, aki a "kamu barátom" volt, úgyhogy ha úgy vesszük nem is volt nagy hazugság :D
2009. jún. 24. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is mondtam már,nem is egyszer,hogy van barátom,mikor nem is volt...Nem szép dolog,de még mindig jobb,mint a "legyünk,csak barátok"-ez a legnagyobb "csapás" tapasztalataim szerint.Aztán az is lehet,hogy valóban bepasizott vagy annyira megijedt hirtelen,hogy nem tudott mást kinyögni,talán még sosem volt barátja,és nem érzi felkészültnek magát(sajnos,nem tudom a korotokat).
2009. jún. 24. 11:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem, csak lemaradt a végéről az, hogy amióta beszélgetünk nagyon nyílt és kedves..szóval egyáltalán nem azt érzem/látom mintha leakarna rázni vagy valami ilyesmi:)
2009. jún. 24. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

persze,mondtam. épp a napokban füllentettem ezt egy srácnak :$ de még mindig tovább nyomul,szoval ez nem vált be :D amugy féltékenyítási akció is lehet :D

és attol ha már kedves jó uton haladsz,de az nem azt jelenti feltétlenül hogy akar is töled valamit,mert énis kedves vagyok azzal akinek füllentettem :D szoval nemtudom:S:S azért sok sikert ! :)

2009. jún. 24. 11:25
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. első kérdésem ezen az oldalon és megintcsak eszembejutott egy kiegészítés: amikor megkérdeztem lenne-e kedve valamikor találkozni aztmondta hogy igen lenne. de lehet ezt csak én látom nagydolognak :)
2009. jún. 24. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt már olyan, hogy ezt mondtam. Nem vagyok rá büszke, de abban a helyzetben nem jutott más eszembe :$
2009. jún. 24. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a bátyámra mondtam azt, hogy ő a pasim:P Buliban voltunk és egy srác annyira rám nyomult, nem tudtam lerázni és a bátyám meg ott táncolt vhol a közelben:D Mondtam a pasinak, hogy látod azt a hosszú hajú, izmos srácot? Na, ő a pasim, úgyhogy le lehet kopni:D Még jó, hogy bátyó extra jól néz ki<3

15/L

2009. jún. 24. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!