Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondják-e a lányok csak "védekezésképp" hogy van
pasijuk?
én pl már mondtam hogy van barátom, közben nem is volt csak hogy a pasit leállítsam :D
ez bizony egy hatásos védekezés ;)
2009. jún. 24. 11:13
2009. jún. 24. 11:14
3/11 anonim válasza:
Én is védekeztem már így, csatlakozva az előttem szólóhoz:).Ilyenkor a srácok leállnak és tudomásul evszik h nincs esélyük:).De nyomozd ki,és ha kiderül mégsincs akkor tudod hogy nem jössz be neki és nézelődj másfelé:).Viszont lehetséges hogy még nem akar veled kapcsolatot, mert nem ismer igazán, bár nemtudom ezt miért ne mondhatná meg nyíltan...
2009. jún. 24. 11:16
Naná, én is ráfogtam már egy srácra, hogy vele járok, hogy lerázzak egy másikat. Aztán össze is jöttem azzal, aki a "kamu barátom" volt, úgyhogy ha úgy vesszük nem is volt nagy hazugság :D
2009. jún. 24. 11:16
Igen,én is mondtam már,nem is egyszer,hogy van barátom,mikor nem is volt...Nem szép dolog,de még mindig jobb,mint a "legyünk,csak barátok"-ez a legnagyobb "csapás" tapasztalataim szerint.Aztán az is lehet,hogy valóban bepasizott vagy annyira megijedt hirtelen,hogy nem tudott mást kinyögni,talán még sosem volt barátja,és nem érzi felkészültnek magát(sajnos,nem tudom a korotokat).
2009. jún. 24. 11:19
6/11 A kérdező kommentje:
Értem, csak lemaradt a végéről az, hogy amióta beszélgetünk nagyon nyílt és kedves..szóval egyáltalán nem azt érzem/látom mintha leakarna rázni vagy valami ilyesmi:)
persze,mondtam. épp a napokban füllentettem ezt egy srácnak :$ de még mindig tovább nyomul,szoval ez nem vált be :D amugy féltékenyítási akció is lehet :D
és attol ha már kedves jó uton haladsz,de az nem azt jelenti feltétlenül hogy akar is töled valamit,mert énis kedves vagyok azzal akinek füllentettem :D szoval nemtudom:S:S azért sok sikert ! :)
2009. jún. 24. 11:25
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. első kérdésem ezen az oldalon és megintcsak eszembejutott egy kiegészítés: amikor megkérdeztem lenne-e kedve valamikor találkozni aztmondta hogy igen lenne. de lehet ezt csak én látom nagydolognak :)
Igen, volt már olyan, hogy ezt mondtam. Nem vagyok rá büszke, de abban a helyzetben nem jutott más eszembe :$
2009. jún. 24. 12:08
Én a bátyámra mondtam azt, hogy ő a pasim:P Buliban voltunk és egy srác annyira rám nyomult, nem tudtam lerázni és a bátyám meg ott táncolt vhol a közelben:D Mondtam a pasinak, hogy látod azt a hosszú hajú, izmos srácot? Na, ő a pasim, úgyhogy le lehet kopni:D Még jó, hogy bátyó extra jól néz ki<3
15/L
2009. jún. 24. 12:46
Kapcsolódó kérdések: