Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok-pasik, ti hogyan ismerkedtetek meg a barátotokkal/baránőtökkel?
Volt srác, akivel koncerten ismerkedtem meg, és közös haverjaink voltak.
Volt, akit megláttam egy kocsmában, és kiderítettem róla mindent, aztán ismerkedtem.
A mostani barátomat pedig az interneten ismertem meg (hotdog). 8 hónapja vagyunk együtt, bár igaz távkapcs. (hetente találkozunk), és 7 év a korkülönbség, de nagyon hűséges, ahogy én is. Nagyon boldogak vagyunk. :)
15/L
Öröm hallani, hogy a távkapcsolatok is működnek :)
Köszönöm a válaszodat! :) Aztán sokái!
Látásból ismertük egymás a suliból. Aztán a helyi fürdöben beszélgetni kezdtünk és 3 nap múlva elhívott randizni és összejöttünk. 8 hnapig volt ez így aztán egyetemre ment és szeptember óta távkapcsolat (Pécs-Csepel) Most vagyunk 1 év 4 hónapja együtt. Most egy kis hullámvölgy van, de ilyen eddig is volt. :)
Én: 16/L Ő:19/F
Szia!
Mi netes társkeresőn ismerkedtünk meg,de mint utóbb kiderült van egy csomó közös ismerősünk. Ennek 1 éve már.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!