Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fiúkat szeretnek a 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki0702 kérdése:

Milyen fiúkat szeretnek a 13 éves lányok?

Figyelt kérdés
Hamarosan 13 éves fiú :)

2012. máj. 4. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
elérhetetlen hollywoodi sztárokat.
2012. máj. 4. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Akivel meglehet nézni az esti mesét.
2012. máj. 4. 20:07
 3/14 Annyikee válasza:
Én is nemsokára leszek 13 de amúgy olyat aki nem mászik rájuk és inkább hülyéskedik vele mintsem hogy minden este lefeküdjenek...Normális véleménynek gondolom az enyémet de lehet hogy mások akik utcaszélibbek másképp gondolják :)
2012. máj. 4. 20:08
 4/14 A kérdező kommentje:

úgy érte hogy milyen stílusú:

romantikus?

erősebb, esetleg radikális?

csont sovány, puhány?

vagy egyébb?

2012. máj. 4. 20:11
 5/14 anonim válasza:
13 vagyok, és hidd el a lányok elképzelik a tökéletest, ami nem kapható meg.:) a lényeg, hogy legyél önmagad, és ne félj kimondani a benned kavargó érzéseket:)
2012. máj. 4. 20:11
 6/14 Annyikee válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval...légy önmagad és ha nem jössz be neki akkor hagyjad...Minden csajnak másik az ideálja..Szerintem találni fogsz olyat akivel boldog leszel

:)

2012. máj. 4. 20:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Én kövér voltam de lefogytam, izmosodtam nagyon radikális vagyok, de félénk, romantikára vágyó. Ez mennyire jó??
2012. máj. 4. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Olyat, aki tud főzni, mosni, vasalni, mindemelett megértő, a lány minden gondolatát ismeri és előre tudja, mindent megtesz a lánynak, a lány elvárásainak mindig megfelel, egyszóval tökéletes, ja és tudjon autót, tv-t, mosógépet szerelni, értsen a kvantumfizikához, legyen vegyészmérnök, villamosmérnök, gépészmérnök, ismerje az összes autó, cipő, hajcsat, hajgumi márkát, kívül belül, legyen borszakértő, parfümszakértő, pálinkafőző mester, legyen egyszemélyes hadsereg, pilóta, tankparancsnok, rohamosztagos, legyen fénykardja, meg páncélja, meg testőrei, meg fasza lambordszinije.

És még legyen kulák, kifogyhatatlan pénzzel, és még saját országa van, ahol minden lakosnak ugyanaz a vezetékneve, legyen hűséges, tud vadászni, halászni, a jég hátán is megél, sőt még a hasán is. Ismerjen minden kerti- konyhai- fürdőszobai- műhely szerszámot kívül- belül, még azokat is amiket fel se találtak, tudjon verset írni, és legalább 7 eposzt kell írnia, meg 15 elbeszélőkölteményt.

Ja, és tudjon varrni.

Ha ezeknek mind megfelelsz, még akkor is béna vagy.

2012. máj. 4. 20:18
 9/14 anonim válasza:
Valaki0702, ez jó külső, erősítsd a belsődet:)
2012. máj. 4. 20:22
 10/14 A kérdező kommentje:
8-as megkérdezném, hogy ennek pontosan mi is a lényege? De amúgy akkor egy részének megfelelek :) xĐ, de komolyan ezt most hogyan gondoltad?
2012. máj. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!