Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A volt barátom 8 hete szakított velem, és még mindíg eszméletlenül szeretem. Most ő elballagott és azt hittem így könnyebb lesz, meg hogy nyár alatt csak elfelejtem. Hát nem jött össze :( lécci segítsen valaki 13/l
2009. jún. 23. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

lépj túl rajta.most gondolhatod, hogy "hát könnyű ezt mondani"(jelen esetben írni)

ne magadban keress hibát.pl:mit nem tettem jól?mire lett volna szüksége stb.

amugy meg keress magadnak másikat.szerintem...

2009. jún. 23. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

8hét nem sok idö.. azalatt nem birod elfelejteni..

probálkozz másokkal beszélgetni..uj emberekkel..

vagy barátokkal..család..

3/6 anonim ***** válasza:

keress valaki mást.:D

és a nyár mégcsak most kezdődöt. lesz időd elfelejteni .nyugi csajee:D

menj el bulizni kurasd meg magad párszor és egyből elfelejted:D

4/6 anonim ***** válasza:
Még csak most kezdődött a nyár.:D A nyár végére, hidd el, elfelejted.;) Már csak azért is, mert gondolom mész majd strandra... ott sok helyes srác van, aki szívesen csajozna.:D
2009. jún. 23. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

pfff 13 évesen menjen strandra mert sok srác szeretne csajozni?...mna mind1...

Még fiatal vagy, ha a nyarat a barátaiddal töltöd és nem a képein lógsz, vagy szerelmes számokat hallgatsz el fogod felejteni. Valószínűleg Ő az első nagyobb szerelmed és azért annyira nehéz. De meglátod, hogy majd lesz olyan időszak amikor meg fogod kérdezni magadban, h "Mit szerettem én ebben a srácban?". Fel a fejjel, ha majd 20 évesen vesztesz el egy srácot akkor rohanj utána, de most...jönnek jobbak.

2009. jún. 23. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat... háát... nem az első nagy szerelmek egyike de azok simán mentek. meg hát én elég nehéz eset vagyok...
2009. jún. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!