Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg erez vajon irantam valmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg erez vajon irantam valmit?

Figyelt kérdés
non tecik a volt pasim... most a legjob haverjaval jarok egyutt voltunk az egeszen taborba es amikor egyut voltam a pasimmal egyvebe csak vigyorgott nezett ram a aregi pasimm ..es ugy valtunk el hogy mar enm szeret d enagyon szep vagyok valyonn meg az ido alat belem szerethetett mert nekem nagyon tetszik meg mindigg es mindegyre mosolgott ram es hosszas idokon keresztul neztuk egymast? es ha tecik meg merjem mondani meg foogm szivni szegynebe fogok maradni??:D leci segitsetek
2009. jún. 23. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez magyarul van írva?
2009. jún. 23. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Csak pláza-szleng...
2009. jún. 23. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már írtad, hogy nagyon szép vagy, akkor ezzel próbálj nála vágódni, nehogy az Istenért is neki fogjál neki valamit írni.

Sokat nem tudok segíteni, mert míg kibetűztem addig 3x elvesztettem a fonalat. Nem tudom milyen ember lehet a barátod de ha mégis összejöttök akkor azt jelenti, hogy nem tud olvasni. Az Isten adott volna neked kevesebb szépséget és nagyobb IQ-szintet. Rest In Peace xD

2009. jún. 23. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:

úúúristen...

szerezz be egy magyar szótárat

:))

2009. jún. 23. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha az ilyenek csak szaporodásra lennének, azt mondanám, hogy felesleges a szótár, de ezek még utód nélkül is halnak ki... :-(
2009. jún. 23. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy non tecik?

Egyébként, ha tényleg nem kamu a kérdésed akkor az én válaszom ez esetben az, hogy nem kell semmit mondanod a volt barátodnak mert látja rajtad, hogy oda vagy érte.

Neki bármikor jó lennél szabadidős programnak. Magyarul: csak sex és ennyi.

2009. jún. 23. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Anyagias és felszínes egy csaj lehetsz. És emellett még buta is ... már bocs :D
2009. jún. 23. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves non tecik!

Fogadjunk nem vagy több 16-nál :S

Amit kivettem a kérdésedből, arra a válasz: tök mindegy, szerintem nem érez irántad semmit, csak hülyít, úgyis szétmennétek megint. Maradj az újnál, bár szerintem még pasi sem kellene Neked. Inkább egy helyesírási szótár meg egy kis ész. (bocsika)

2009. jún. 23. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem nem non tecik az, hogy ennyire BUTA VAGY!!!!

komolyan, miért jó ez? Nem azért maradsz szégyenben, mert a pasi elhajt, hanem mert ilyen p*csás stílusban adod elő magad..

"nagyon szép vagyok".. - aha. Az egód nem magas kicsit?

2009. jún. 23. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác mondta neki, hogy nagyon szép. Az meg előfordulhat, hogy külföldön él, ez következik az ékezetek hiányából és magyarázza az amúgy rémes helyesírást.
2009. jún. 23. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!