Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg erez vajon irantam valmit?
Ha már írtad, hogy nagyon szép vagy, akkor ezzel próbálj nála vágódni, nehogy az Istenért is neki fogjál neki valamit írni.
Sokat nem tudok segíteni, mert míg kibetűztem addig 3x elvesztettem a fonalat. Nem tudom milyen ember lehet a barátod de ha mégis összejöttök akkor azt jelenti, hogy nem tud olvasni. Az Isten adott volna neked kevesebb szépséget és nagyobb IQ-szintet. Rest In Peace xD
úúúristen...
szerezz be egy magyar szótárat
:))
Mi az, hogy non tecik?
Egyébként, ha tényleg nem kamu a kérdésed akkor az én válaszom ez esetben az, hogy nem kell semmit mondanod a volt barátodnak mert látja rajtad, hogy oda vagy érte.
Neki bármikor jó lennél szabadidős programnak. Magyarul: csak sex és ennyi.
Kedves non tecik!
Fogadjunk nem vagy több 16-nál :S
Amit kivettem a kérdésedből, arra a válasz: tök mindegy, szerintem nem érez irántad semmit, csak hülyít, úgyis szétmennétek megint. Maradj az újnál, bár szerintem még pasi sem kellene Neked. Inkább egy helyesírási szótár meg egy kis ész. (bocsika)
nekem nem non tecik az, hogy ennyire BUTA VAGY!!!!
komolyan, miért jó ez? Nem azért maradsz szégyenben, mert a pasi elhajt, hanem mert ilyen p*csás stílusban adod elő magad..
"nagyon szép vagyok".. - aha. Az egód nem magas kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!