Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy tőlem 200km-re élő fiúba. Ti hogyan vélekedtek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan, de beleszerettem. Még soha nem találkoztunk. Msn-en, telefonon, illetve sms-ben szoktunk beszélni. Nagyon szeretem és minden vágyam, hogy vele lehessek. A nyáron találkozni fogunk, nagyon várom. Akármelyik barátnőmnek/barátomnak elmesélem a történetünket mindegyik csak püffög. Nem vesznek komolyan. Próbálnak lebeszélni róla, sorolják nekem a negatívumokat és amikor elmondom, hogy hogyan érzek, kinevetnek.. de azt sem tudják, hogy miképp érzünk akkor meg mi a fszt jár a pofájuk ?! Ha tudnák, ők is azt kívánnák, hogy hasonló érzés kerítse hatalmukba őket is. :) A fiú is szeret engem.. nagyon is. 9 hónapja ismerem és ez így kialakult. Nekem az is elég lenne, ha csak tíz percre találkoznánk. Csak hogy lássam milyen is élőben. Csak hogy egyenest a szemébe nézhessek némán, szótlanul. Csak hogy halljam, ahogyan veszi a levegőt. Hogy összemérjem a tenyerét az enyémmel. Ezek az apróságok is nagyon sokat jelentenének nekem. :)

Csak néhány véleményt szeretnék.

Szerintetek ?

15/L

2009. jún. 23. 16:24
1 2
 11/13 anonim válasza:

Az én barátom is 200km-re lakik tőlem sajnos =/

Ismerkedésünk után 4 hónappal találkoztunk és a mai napig együtt vagyunk, lassan már 2 éve :) Igaz nem túl sűrűn találkozunk.. :S de nagyon szeretjük egymást és szerintem ez a fontos :)

Szóval ebben nincs semmi gond :) Ha szeretitek egymást akkor semmi akadálya :) A távolság nem okozhat gondot.

Sok boldogságot ;)

2010. jan. 5. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:

De azért te is rátettél egy lapáttal.

Szánalmas vagy.

2010. jan. 6. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
2009-06-23 21:21 vagyok megint :D újabb két év telt el azóta és még mindig együtt vagyunk :) tavasszal bemutattam a szüleimnek, nyáron voltam nála egy hétvégét, aztán elmentünk 3 napra Balcsizni, és egy héten belül találkozunk megint :) jövőre költözök oda ahol lakik, fősuli miatt :) ti megvagytok még? :D
2011. nov. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!