Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy hét alatt valaki 180 fokos fordulatot vegyen? Vagy nem is szeretett soha?
A parom imàdott , soha sem hittem volna , hogy valaha kitudnà mondani , hoyg legyen vège.Biztosìtott arròl, hogy soha èletèben nem kène neki màs,csak èn.Aztàn nagyon csùnyàn osszevesztünk egy tanulmànyi lehetösègen(màsodszakmàt szerezhetnèk), ahol hatalmas tàvolsàgra lennènk egymàstòl.Egy hèten keresztül hanyagolt, pont a szüleinket làtogattuk,ìgy nem is aludtunk együtt. Majd egy"kikönyörgött" talàlkozàs utàn közölte, hogy màr nem akar tölem semmit. Mèg szeret , de màr nem ùgy , mint règen ès nem birja , hogy àllandòan veszekedunk. Amit èn sem , de nem egy emberen mùlik az egèsz szerintem.Majd egy csomò ellenèrvet hozott fel a kapcsolatunk ellen , amit èn annak idejèn mondtam neki, hogy ezek valamikor nehèzsègek lesznek az èletünkben.Amit ö"buckàknak"titulàlt es azt mondta barmikor letudjuk öket gyözni , mert szeretjük egymàst.Erre most ö az èn egykori nehèzsègeinkkel èrvelt ellenünk. Emiatt vagy amiatt nem lehetünk együtt, ami egykoron is ìgy volt. Ennyire megvàltozott vagy nem szeret ès feladta. Nem is szeretett egyàltalàn ?Azòta mondta , hogy majd minden rendbe jön... De ezek nem fognak valtozni es nem tudom ezt hogyan erti.
Egyik pillanatban szeret , a màsikban nem.Ùgy èrzem magam , mint egy papìrzsepi, akit egyszer elövesznek , aztàn eldobnak.(Az egyik nehèzsèg az pl. , hoyg a csaladjaink nem tudnak minket elfogadni ès a kèt csalàd sem jön ki jòl) De ez csak egy aprò pèlda.Lehet ìgy jövöje egy kapcsolatnak ?Sokszor engedek èn , de màr ö is megtett èrtem nagyon sok mindent , nem gondoltam volna, hogy most elfordul tölem .Vagy csak nem akar problèmàt ? 26/L
Nem túlzok. Velem ugyan ez volt. Egész nap együtt voltunk, ölelt, csókolt, szeretett, szeretkeztünk, és a szemembe mondta hogy szerelmes belém. Másnap reggel msnen: te figyu, inkább szakítsunk.
Én sem hittem el, de amint látod létezik ilyen. Ez van, ezzel nem lehet mit csinálni. Túl kell esni rajta, és tanulni a hibádból..már ha hibáztál egyáltalán.
minden pasi ilyen...olyan "szeretlek, imádlak (majd) megeszlek és kihánylak"
amugy lehet, h kihasznált...a 21.században vagyunk..sok minen megtörténhet...sajnos..
szerintem lépj túl rajta...tudom h nehéz meg "lehetetlen" de csak próbáld meg...sokkal több pasi van a világon aki a saját életénél is jobban fog szeretni:)
remélem h megtalálod magadnak egyszer az igazit:)
sok szerencsét hozzá:)
15:37 vok
ja és ne keressed magadban a hibát! ez nagyon fontos dolog!
foglald el magad amennyire csak tudod!
és ne legyél szomi:) attól még, hogy te szomorú vagy ő nem lesz az...sőt! boldogan éldegél mintha semmi baja nem lenne...
viszont ha szomi vagy az hatással lesz sok emberre.pl:családtagok, barátok, haverok akik szeretnek!
Ezek nagyon aranyos ès kedves vàlaszok voltak. Nagyon szèpen köszönöm. Attòl fèlek, hogy elszalad az idö ès talàn soha sem talalok egy szeretö ffit.
Nem vagyok sem csùnya , sem buta , mègis ùgy èrzem magam.
A legrosszabb , hogy bennem nem vàltoztak meg az èzelmek ès ùyg èrzem mèg èlvezi is, hogy fàjdalmat okoz nekem .
Szintén előfordult egy hasonló szitu: egyik nap még happy szeretlek meg minden, este már nem lehetett elérni, másnap meg kifejtette, hogy legyen vége.
Bár itt külső tényező (ex) is közbeszólt...
De nem is bánom utólag mert megedzett. Mostmár nehezebb összetörni, és elsőkézből tapasztaltam, hogy ilyen is megtörténhet. Hát ez van, ilyen az élet :P
...ja, és 1 hónap múlva leszek 18 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!