Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol tudnék ázsiai fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ázsiai fiúval ismerkedni? (:

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy nekem csak az ázsiai fiúk jönnek be(ezen pl. kínaiakat, koreaiakat stb.. értek) és szeretnék már találni egy barátot. Valaki nem tud segíteni, hogy Pest közelében hol tudnék ismerkedni? Valami ötlet? Esetleg ha van valakinek valami tapasztalata, jó lenne, ha megosztaná velem. :D

Amúgy örülnék, ha megkímélnétek a gúnyolódó, rasszista és egyéb más válaszaitoktól, amik semmit se segítenek.

Köszönöm előre is a rendes emberek válaszát! :))

16/L

2012. máj. 2. 18:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Egyébként én is bírom az ázsiaiakat, de nem úgy, hogy konkrétan ők érdekelnek. Bár én fiú vagyok és van barátnőm. :D Amúgy szerintem ne ragaszkodj ennyire hozzájuk, nem sok magyar&ázsiai párt látni és állítólag nem is hozzánk valóak. :D

Persze nem múlik minden a nemzetiségen, de ők azért más világ.:D

-Korea♥-

2012. máj. 2. 22:56
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért de a kínai piacon néha tényleg van egy-két helyes eladó:D
2012. máj. 2. 23:18
 13/28 Keni26 válasza:
0%

hat ha buksz a -10 cm es farkakra,,, akkor tenyleg az azsiaiak kellenek neked:))

de mondjuk ha egy csavonak kell egy azsiai maca.... hm,... az mas:D

2012. máj. 5. 01:03
 14/28 Ayvel válasza:
100%

Szia! Shinshoku fever vagy Nippon Grove Pesten :D Nagyon sok ott a szép ázsiai fiú. ^^

(egy lány koreai partnerrel)

2012. máj. 5. 17:27
 15/28 anonim ***** válasza:
53%

Most miért jön mindenki a kis farokkal?

Veletek ellentétben Őt nem érdekli az, hogy mekkora a farkuk. Ott is vannak magas palik (Ebből következtetve nagy f*rokkal) és itt is vannak alacsonyak kis f*rokkal.

Akik ilyesmi hozzászólást írtak és fiúk: meglátszik, hogy tipikus fiúk vagytok

Akik lányok: Menjetek akkor a nagy farokra, de a kérdező azért tette fel a kérdést, hogy kapjon rá egy normális választ.

Nem lenne nagy dolog elkerülni a kérdést.:)

2012. máj. 6. 18:00
 16/28 anonim ***** válasza:
A fizikai méret nincs összefüggésben a nemi szerv méretévek, rasszonként az átlagok viszont mutatnak némi eltérést.
2012. máj. 6. 18:10
 17/28 anonim ***** válasza:
90%ban van összefüggés a kettő között;)
2012. máj. 6. 18:28
 18/28 Kwon Jung válasza:

Én személy szerint koreai vagyok, bár nekem tetszik valaki, szóval az olyan ismerkedésben nem tudok segíteni.:) Viszont tény, hogy Pesten bármerre jársz, tele van velük. Esetleg Ázsia center, nem tudom.:)

Nincs olyan konkrét hely, ahol nagyon lennének.:)

Attól függ milyeneket keresel, kínaiak esetében gondolom evidens, hogy hol találhatóak.

A farokméretet illetően, nem feltétlenül "10 centis mindenkié". Átlagosan talán, de kicsit furcsa tévhit.:)

13F

2012. máj. 8. 11:50
 19/28 anonim ***** válasza:
63%
Én kíváncsiságból megnéztem jó pár ázsiai szereplős felnőtt filmet :D De mindnek olyan kicsi "nudlija" van, hogy én is kirögöhögtem :-D Na nem offolok.
2012. máj. 8. 11:56
 20/28 anonim ***** válasza:

> 90%ban van összefüggés a kettő között;)

És ezt alá is tudod támasztani valamivel?

2012. máj. 8. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!