Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fel tudná valaki sorolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel tudná valaki sorolni, hogy milyen "etikettek" vannak egy párkapcsolatban? Úgy értem hogy mi mit jelent?

Figyelt kérdés
pl. ilyenekre gondolok hogy egy fiú a barátnőjét ha szereti akkor a jobb oldalon "hordja"... :) szoval a lány a jobb oldalán sétál, meg hogy a homlokcsók az tisztelet és hűség...ilyenekre lennék kiváncsi még
2009. jún. 23. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nem nagyon van. Ezt két ember alakítja magának. Egyébként nem csak az a nő megy a jobboldalon, akit szeretünk. A nő a férfi jobb oldalán megy, ez protokoll, azért van így mert régen bal oldalon volt a kard oda nem fért a nő, nem azért mert szereti.
2009. jún. 23. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezeket mindenki a saját kapcsolatában alakítja ki. Pl nálunk a homlokpuszi a "szerencsepuszi". És szinte csak vizsgák előtt adjuk egymásnak. Erre nincs protkoll szerintem.
2009. jún. 23. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

nincs protokoll, csak altalanos illemszabaly.

a jobb oldal azert is jo mert utcan rendszerint bal oldalon mennek a kocsik es nehogy baja legyen/felpriccoljak.

lepcson (foleg ha a lany szoknyaba van) a ferfi megy elol. kocsmaba nem a no megy elol. szekkihuzas,kabatfeladas, stb.

2009. jún. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!