Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, nagyon gáz hogy 18-évesen bele estem egy 15-éves csajba?

Figyelt kérdés

Mindig is az időssebbek társaságát kerestem.

Csajok terén mindig is jobban vonzottak a kicsit érettebb csajok (20év körüliek).

Haverjaim is az időssebb korosztályba tartoznak (20-és fölötte), igazából én se 18nak nézek ki hanem időssebnek.

De úgy adódott hogy elég sok időt töltöttünk el eggyütt ezzel a kiscsajjal (suliba) és kajak bele estem és szerintem ő is belém.

2009. jún. 23. 11:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miert volna gaz? Szerintem a szerelemben nem szamit a korkulonbseg. Legalabbis nekem nem.

Most amugy azert lenne gaz, mert a haverjaid idosebbek? Es attol felsz, hogy kinevetnek?

A csaj mennyinek nez ki? Ugy ertem, hogy hany evesnek?

2009. jún. 23. 11:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ha en szeretek valakit, akkor nem erdekel a korkulonbseg, es az sem, hogy masok mit mondanak. A lenyeg az, hogy ha szeretitek egymast.

Mondjuk a ti esetetekben meg talan nincs ilyen konkret szerelem, de szerintem nem gaz es ne is szegyeld!

2009. jún. 23. 11:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
de hát ez csak 3év, nem nagy korkülömbség! sőt ideálisnak mondott,hogy a fiú 2-3 évvel idősebb legyen,mivel a csajok állitólag korábban érnek. Tehát ebben nincs egyáltalán semmi ciki! Ha meg bele is zúgtatok egymásba,akkor tényleg minden oké!
2009. jún. 23. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20 évesen volt 15 éves barátnőm.

Ez kicsit neccesebb, de mégis 13 hónapot voltunk együtt, ebből 9-et távkapcsolatban.

2009. jún. 23. 12:30
 5/13 A kérdező kommentje:
hát az tényleg elég sz.r dolog, már bocs.
2009. jún. 23. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Dugd.
2009. jún. 23. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem 17 evesen 22 eves baratom van es tok jol megvagyunk lassan fel eve ugy ,hogy szerintem nem gaz:)
2009. jún. 23. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem meg mindig 7-8 évvel idősebb pasival volt dolgom, és rettentő fura volt eleinte, hogy a mostani barátom annyi idős mint én :D Egyáltalán nem gát, hogy 15éves, ez pont, hogy teljesen normális, úgyhogy ha jól kijöttök, akkor a kora nehogy visszatartson :)
2009. jún. 23. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Sztem nem gáz, nálam is három évvel idősebb a barátom

16L

2009. jún. 23. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Mit szólsz ehhez?A barátom nyáron lessz 18éves,én pedig 13éves vagyok.10hónapja van egy gyönyörű kapcsolatom,és hogy ne hidj valami roszzat,nem azéert vagyok vele,hogy avval dicsekedejek,meg ő se nem azért van velem hogy azt csinálya amit a mostan 13-4 évesekkel,és utánna abol szépen jön a kis k.rva (Márpedig tisztelet a kivételnek)

Na,én ebböl nem kérek.Imádjuk egymást=)

Udw

2009. jún. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!