Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi teendő amikor érzed hogy nincs valami rendben a kialakuló kapcsolatba? Lent bővebben.
Figyelt kérdés
Bevallotam mindent egy csajnak myvipes levélen mert ki voltam és erre visszírt elég kedveseket .Felvett msn-re meg mivel egy suliba fogunk járni így megbeszéltük hogy ott találkozunk és tabló képcsere.Amikor besztélgettünk úgy éreztem mintha kicsit idegesítő vagyok a számára.Kiderült hogy beiratkozáskor nem tudunk találkozni így kértem egy találkozót de ott is olyan határozatlan volt mintha valamiért nem akarná.Párszor beszélgettünk ezekeről hogy kételkedek ő megerősítette hogy nincs semmi baja velem .De a találkozó is olyan fura előző héten beszéltük meg erre a hétre csak még nem tudja melyik napra és ez kicsit fura .Mintha le akarna rázni .Elviselném maga a tényt ha nem akarna semmit de úgy viselkedik mintha akarna valamit .Tehát bonyulult .Ti mit tennétek?2009. jún. 22. 23:48
1/6 anonim válasza:
hát milenne ha ezeket mind neki mondanád el, h te kételékedsz a viselkedése miatt, mert szted fura dolgokat művel ezzel a határozatlanságával. és h neked azjönle h valójában nemis akarja.
na ha márpedig te kellesz neki, akkor tuti visszaírja h de et nincs így, csak stbstbstb
ha viszont le akar rázni, akkor itt megteheti.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy elfoglalt vagy van barátja ill. valami kapcsolata kialakulóban ami miatt hezitál. Ha annyira egyértelműen nem akarna veled találkozni azt csak megmondaná...bár lehet az is, hogy nem akar veled rosszban lenni majd a suliban, viszont nem is akar tőled semmit és most kicsit össze van zavarodva.
3/6 A kérdező kommentje:
jól tudom nincs barátja régóta.
2009. jún. 23. 10:27
4/6 A kérdező kommentje:
de tényleg nem tom mit tegyek .Nem az a csaj aki hazudik de mégis mintha valami baja lenne velem .
2009. jún. 23. 10:42
5/6 A kérdező kommentje:
Please válaszokat kérek még
2009. jún. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!