Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethetnék ki egy lányból? (sztorival)
10.18al egyetértek!
próbáltál már közeledni felé? (persze nem úgy, mint egy szimpla barát felé..)
sohasem tudhatod, hogy ő mit is érez irántad! :))
Teljesen megértem az aggodalmadat Én is voltam már hasonló szituációban Csak nálam annyival bonyolódott az egész hogy volt egy fél éves kapcsolata ,de ezt mondta, hogy bejövök neki. Nem könnyű eligazodni az ilyen helyzeten :)
Azt tanácsolnám (ahogy én is tettem) gondold át pontosan mit és hogyan érzel. Mert ha csak az ideálba vagy szerelmes amit megalkottál róla akkor lehet hogy csalódni fogsz a végén. És ez egyikőtöknek sem tesz jót. Még a barátságotok rovására is mehet. Talán ha arra koncentrálsz hogy barátok legyetek működni fog idővel.
Persze őrlődni sem lehet állandóan mert belebetegszel.
Ellenben , ha eléggé ismered , szóval ha tudod hogy nem csak az ideálba vagy szerelmes Beszéld meg vele Ugyan is benne van a pakliban hogy ugyan azt érzi mint te csak nem mert lépni.
Még valami : "A szerelem vakká tehet, de a vágy soha!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!