Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha két fiú között nagy a korkülönbség? (többi lent)
Az nem baj, ha két fiú között nagy a korkülönbség.
Az viszont szerintem baj, ha két fiú között szexuális kapcsolat van.
Talán régimódi vagyok, de ez a véleményem és kész.
Persze,én se tartom normálisnak a dolgot..de nem ez volt a kérdés kedves eddigi válaszolók.
A korkülönbség sok,nem hiszem,hogy hosszútávú dolog lesz.
Féltheted, de az ő élete. Ha tehetném, én is mennék. És nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a korkülönbség. Még épphogy, de belefér.
16/L
ma 18:57
Leírtam,hogy ezt a fiú-fiúval dolgot nem tartom normálisnak..Ilyen szempontból én is régimódi vagyok..Attól még nem az volt a kérdés,hogy mi a véleményed a melegekről..Halálra idegesít mikor látok egy hasonló kérdést és 20fikázó válasz jön rá meg két rendes,ami tényleg a kérdésre vonatkozik..Rendben,nem csípitek a melegeket,én se rajongok a dologért,de attól,hogy írkálsz,hogy ez nem normális attól még lesznek..Teremtéskönyve meg oké..
Volt egy Ádám meg egy Éva és nem két Béla,tudom,tisztában vagyok vele.
Kérdező,hát gondolom sokkolta a szülőket a dolog,ehez idő kell.Engem is sokkolna ha ilyen derülne ki,attól még elfogadnám,hiszen a gyermekemről van szó.Szerintem megenyhülnek,csak hát kell egy kis idő.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!