Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30+ férfiak, miért írnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ férfiak, miért írnak egy 21 éves lánynak? Mégis mit gondolnak? Apakomplexusuk van?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14:01 gratulálok, neked pasid van vagy egy looser akivel eltartatod magadat?
2012. ápr. 29. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Ismerek 34 éves férfit, akinek 18 éves barátnője van. Mondjuk a lány szülei nem tudnak róla.

Szóval belefér sok minden.

2012. ápr. 29. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

15:49:

Külön kasszán vagyunk. Keményen dolgozom, h független lehessek anyagilag mind tőle, mind a szüleimtől. Közösen fizetjük a bevásárlásokat, sőt, sokszor főzök neki csak a saját pénzemből. Az albérletet/rezsit is felesbe fizetjük. Nyaralásokat, kirándulásokat is ...ki ki állja a maga részét. Ha közösen megyünk el szórakozni meghív egy-egy italra, de az sztem a fent említettek fényében belefér. Úgyhogy ne ítélkezz ismeretlenül.

2012. ápr. 29. 17:59
 14/14 anonim ***** válasza:
velem is mostanába ilyen 30-40 feletti palik próbálkoztak.. FUUJ.. én itt vok 22 évesen de ennyi idősen még a 30 évesel sem jönnék össze... bocs de Én nem erre vok programozva
2012. szept. 24. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!