Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalom ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
5 év után szakítottunk,mert folyamatosan megalázott.Az eszem azt mondja nem kell ő nekem,de a szívem fáj,mert hiányzik!Mit tegyek?2012. ápr. 29. 12:09
1/12 anonim válasza:
Hallgass az eszedre! :)
Nemsoká életed legjobb döntésének fogod tartani ezt.
2/12 A kérdező kommentje:
De mikor nemsoká???Egy hét tellt el és most a legszarabb!
2012. ápr. 29. 12:12
3/12 anonim válasza:
Járj szórakozni, ismerkedj, flörtölj és éld az életet. Keres valamit, amivel lekötöd magad és persze az előző hozzászólóhoz hasonlóan én is azt tanácsolom, hogy hallgass az eszedre, és később csak örülni fogsz neki.
4/12 lulukaa4 válasza:
persze hogy rossz...:S öt év után??Huhh hát elég sokat kel szenvedned még mire elfelejted:S Egyébként ő keres?kiakar békülni veled?mert ha nem akkor feleslegesen mert akkor lehet h nem is szeret igazán..mert álltalába ha valaki valakit szeret leghalább egy alkalommá az után megy akivel szakított!szerintem..de ki hogy gondolja egyébként menny a barátaiddal, vásárolj:) ,szórakozz és próbálj ne rá gondolni de mindez nehéz lessz öt év után..:S
5/12 A kérdező kommentje:
Azóta nem keresett!
2012. ápr. 29. 12:32
6/12 anonim válasza:
Az eszedre hallgass. Ha a szívedre hallgatsz koppanni fogsz és az agyad köcsögmód azt fogja szajkózni: Én megmondtam b*azmeg!:D
Nem tudok ítélkezni, megértem a helyzeted 5 év az rengeteg idő de tudni kell továbblépni :)
7/12 anonim válasza:
nálam már eltelt másfél hónap, sokkal jobb már
az első 1-2 hét mindig borzalmas
az idő.....
8/12 A kérdező kommentje:
1 hétig semmi bajom nem volt,ma jött rám minden ami rossz!Nem tudom miért!?
2012. ápr. 29. 12:45
9/12 anonim válasza:
velem is így volt, akkor tudatosult:( most vagy holtponton, még egy ideig leszel is, de aztán szép lassan jobb lesz
22L
10/12 anonim válasza:
Megalázott folyamatosan= többet szóba se állj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!