Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ha valaki talpig úriember?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 29. 08:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2012. ápr. 30. 22:14
 12/23 anonim ***** válasza:

16:03

az a talpig úriember a lányok szmében, akinek:

- van 100 millája kp ben (euró címlet)

- van 100 millája OTP részvényekben (euró)

- van Dubaiban egy szállodája

- autója ára felülről súrolja a 30 milliót (euró)

- van egy Yahtja a Karib tengeri kikötőparadicsomban

- van egy kaszinója Vegasban

bárki aki ezt eléri az után dögleni fognak a nők, lehet 200 kilós szírdisznó vagy akár 30 kg anorexiás idióta.

Nincs igazam??

Nézd meg hogy a sztár férfiakért mennyien rajonganak mikor megjelenik egy rendezvényen. Egyes csajok már 1 héttel előtte sátrat vernek az utca kövén, csak azért hogy lássák. És nem a pasi a döglesztő, hanem a vele járó hírnév, és a filmenként kapott 10-50 millió $ azaz euró.

2012. máj. 1. 10:36
 13/23 anonim ***** válasza:

12

Te is az itt panaszkodó semmirevaló csalódott lúzerek táborát erősíted?? Annyira szánalmasak vagytok te meg a társaid. Az egy dolog h ti még nem láttatok normális NŐT, de az csak a ti bajotok. Azért nem kell álltalánosítani.

2012. máj. 1. 10:40
 14/23 Ájron ***** válasza:
Ha tetszik, ha nem, az esetek 99%-ára igaz a 12. válaszoló kommentje.
2012. máj. 1. 12:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát elég szar embereket ismerhettek. Nah meg jó nagyot csalódhattatok. A rengeteg csaj ismerősöm, volt otársam..... stb talán 2 ember tudok mondani akinek számít a pénz. Tehát a nő ismerőseim 98-99%-a nem pénzéhes. Na erre mit mondotok??? Jah azt még hozzátenném h akinek a plázapitsák kellenek akik tényleg csak a pénzre hajtanak az meg is érdemli a sorsát meg h ilyen nőkkel ismerkedjen
2012. máj. 1. 12:28
 16/23 anonim ***** válasza:

12es vagy

Azt mondom hogy nálam 10ből 9 nő az anyagi javakra hajtott, 1 meg csak a vigaszt kereste nálam amiért az előző barátja kihasználta, megdugta majd megcsalta.

Biztos én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere hogy az ilyen alpári semmirevaló nőket fogtam ki az eddigi életem során. Akiért az ember a lelkét is kiteszi, és mit kap cserébe? Lesz@rást.

10:40

Ez nem általánosítás... ez TÉNY! ezt elfogadni kell, és nem megcáfolni.

2012. máj. 1. 12:36
 17/23 anonim ***** válasza:
A ti bajotok ha így látjátok. Ez akkor is csakl álltalánosítás. Ti sem vagytok jobbak mint azok a nők mert ti meg minden nőre egyből rámondjátok h anyagias mert a több millióból ismertek 10-15öt kb. Hát egészségetekre. Én nem veszekszek hülyékkel uh vita lezárva
2012. máj. 1. 12:39
 18/23 anonim ***** válasza:

12:39

Én kérek elnézést, de ne az én problémám legyen már az is hogy a NEM anyagi javakra hajtó csaj MAGÁRA veszi az írásom....

Tudod akinek nem inge, ne vegye magára. Ha mégis megteszi az saját szoc problem..

Nekem nem baj hogy így látom, én legalább tisztán látok és nem hiszek a csodában hogy holtodiglan-holtomiglan, azt 25 év házasság után viszi a gyereket meg a fél házat.

2012. máj. 1. 14:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Akkor hallj meg magányosan és nyomorultan. Nwem az anyagiasság miatt vettem magamra hanem mert nőnek érzem magam és TE az összes nőre vonatkozóan írod amit írsz. Moszt akkor én is mondhatnám h minden pasinak csak a nagy csöcs kell mert mindíg megnézik, de nem mondom mert ismerek olyat akinek nem és nem vagyok olyan ostobba h álltalánosítsak mivel én tudom h nem minden ember egyforma.

Jah és én évek óta boldog párkapcsolatban élek nem egyedül nyomorgok a hülye mondvacsinált degradáló elméleteimmel.

De inkább el sem olvasom már amit írsz. Okos enged szamár szenved

2012. máj. 1. 14:50
 20/23 anonim ***** válasza:

14:50

Gratulálok a párkapcsolatodhoz. Majd ha a pasid félrekefélt a hátad mögött vagy épp te az ő háta mögött, vagy pár év után ráuntok a másikra, akkor várlak szeretettel itt, a lelki segély szolgálatomon!

Én általánosítok, te magadra veszed. Nincs ezen mit szépíteni...szövegértelmezés az általános iskola 4. osztálya, biztos beteg voltál azon az órán mikor ezt tanították :D

2012. máj. 1. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!