Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mit értetek egy igazán romantikus nap alatt?
Figyelt kérdés
Szeretnék kedveskedni a barátnőmnek egy ilyen nappal, és nem arról lenne szó hogy nem ismerem és lövésem sincs, csak hátha van 1-2 jó ötlet amit használni tudnék :) 22F 20L2012. ápr. 28. 16:31
1/2 anonim válasza:
Hát, nekem nincsenek nagy igényeim ilyen téren, de én imádok sétálni a Budai rakparton, lógatni a lábunkat, és közben mekis fagyit enni. Lassan lemegy körülöttünk a nap, kivilágítják az egészet, Lánchíd, Budai vár, minden egyéb, én már attól nagyon romantikus hangulatba kerülök. De még az is nagyon tetszene, ha az ágyban ülve kanalaznánk egy dobozos fagyit. Ha körülöttetek van hangulatvilágítás (mondjuk sólámpa vagy 1-2 gyertya), az tényleg romantikussá emeli. Persze a lánynak is kell legyen hozzá épp hangulata. Szóval én olcsó vagyok. :D
2/2 anonim válasza:
Séta, esetleg piknik valahol, sok nevetés és beszélgetés, de nem nyálasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!