Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz ez a korkülönbség?
Nincs ezzel semmi baj, én is mindig a fiatalabb lányokhoz vonzódtam.
Igaz én még csak 22 vagyok, de most is 14-16 éves lányok tetszenek leginkább.
Akkor legalább meglesz az ösztönző erő, hogy nehogy abbahagyd:)
Nem azt mondtam, hogy baj, vagy szakíts vele vagy élj nélküle, dehogyis, azt neked kell tudni.
Csak felsoroltam pár negatívumot, de 22 évet még meg lehet oldani, ha szeretitek egymást, nincs semmi gátló tényező, nem annyira vészes ez mint mondjuk Faludy György volt:)
Nem fog otthagyni, ha úgy érzi, mindent megkap tőled, amire szüksége van (szeretet, törődés jó sex, odaadás, stb)
Legyetek boldogok, szeressétek egymást aztán hajrá!
OFF: Mivel csavarta el a fejedet a lány? Hogyan ismerted meg?
ON: Ha tolerancia megvan és a nyilt, őszinte kommunikáció valamint türelem egymás iránt, akkor müködhet. Szerintem ez is, mint minden más kapcsolat csak is rajtatok múlik, úgyhogy hajrá! :)
Megfogott a külseje, a mozgása és hogy egyszerre édes és határozott, odafigyelő... A hangja is... Szóval szinte minden, aztán, ahogy beszél, ahogy viselkedik...
Egyébként igen, megvan benne minden, ami egy jó kapcsolathoz kell és én is megadok neki mindent, ami tőlem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!