Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit jelent nálatok az ha neten ráirtok minden nap egy lányra, élőben viszont a barátnőjé társaságát keresitek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki a vakáció minden egyes napján irt nekem a neten, sőt még webcamerázni is akart az utolsó napokban.Meg mikor megkérdezte, hogy hogy vagyok midnig hozzátette a szépség szócskát is, meg mindig kicsilánynak hivott. Aztán megkezdődött a suli és eleinte levegőnek nézett élőben, neten viszont még mindig nem hagyta abba az irogatást. Este ha fent voltam, ha nem, mindig szép álmokat kivant, és reggel is mindig mondta hogy jó reggelt. Neten nagyon jól elbeszélgettünk, voszont élőben meg mintha a barátnőm iránt érdeklődne, aki ráadásul mintha kelletné is magát a fiúk előtt. Folyton az ő társaságukban van, szünetekben is velük lóg. Ma az egyik osztály társam azt mondta rám, hogy olyan vagyok mint egy vadmacska ( persze csak viccből ) errefel az a fiú aki nekem tetszik és akivel szoktam beszélni neten, az azt mondta, hogy a barátnőm is olyan mint egy igazi vadmacska. Szerintetek akar is tőlem valamit az a fiú, vagy teljesen csak barátnak néz, és talán azért beszélget velem, hogy megkedveltesse velem magát, hogy aztán nagyobb sikere legyen a barátnőmnél ? Nagyon szépen kérlek titeket, hogy segitsetek. Vagy esetleg hogy kérdezzem meg tőle, hogy akar-e valamit tőlem?2012. ápr. 26. 20:07
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezek kozul nem tudok donteni en se :P
2012. ápr. 26. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!