Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek még értelme?

Figyelt kérdés

Rengeteget veszekszünk a párommal.. Nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam, mert én még tanulok, ő pedig már évek óta dolgozik, sokmindene megvan. Nekem nincs munkám, főiskolás vagyok, és végzettség nélkül még nem is tudok elhelyezkedni.

A lényeg a következő: a párom (23) nagyon szórja a pénzt (van miből) ami neki megtetszik, azt azonnal megveszi, ha jó ha nem, majd lesz vele valami alapon.. ez tart az elő 3 hétben, aztán jön a vegetálás hó végén, amikor is semmit nem vesz, sehova nem megyünk..

Egyik nap szóvá tettem neki a dolgot, erre azt válaszolta, hogy ne szóljak bele semmibe, semmi közöm hozzá meg ilyenek. Borzasztóan megbántott! Igaza van valahol, de úgy gondolom nekem is, mert ismerem és tudom milyen hülyeségeket csinált már és nem tanul belőle! Most házat akar venni-építeni. Félek attól, hogy majd ha esetleg évek múlva egybekelünk, gyerekeink lesznek, neki van háza nekem semmim, félek, hogy majd akkor is a fejemhez vág iyleneket, hogy az az övé, nincs beleszólásom semmibe. Így nem akarok élni. Erről sem lehet lebeszélni, majd rájön ő is, hogy egyelőre felesleges ilyeneket venni, de attól tartok addigra késő lesz, mert addigra megveszi. Mindennap mást mond, eltervezünk valamit, de ő gondol egyet és más a dolog kimenetele.. Nem kérdez meg semmiről, dönt és elvárja hogy nekem úgy legyen jó!

Ez normális? Mivel győzhetem meg? Van értelme így a kapcsolatunknak?

2009. jún. 22. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
És miből akar házat venni/építeni, ha állandóan szórja a pénzt?
2009. jún. 22. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnállak.Szerintem egy ilyen nő mellett ne is gondolj családalapításra.Bocsánatot kérek,hogy ilyet írok,de ezt muszáj kiadnom magamból.Ha megvesz valamit és később azt esetleg megbánja,akkor mi lesz,ha gyereket szül?Elég nagy baj,ha nem kérdez meg semmiről,nem kíváncsi a véleményedre,akkor ne várj túl sokat ettől a kapcsolattól.Jobb lesz,ha külön mentek.22/L

2009. jún. 22. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Hat eleg erdekes kapcsolat, meg kell mondani. Eleg furcsa, hogy azt mondja, hogy nincs beleszolasod a dolgokba. Miota vagytok egyutt?

Szerintem meg gyerek gondolkodasa van. Az, hogy hazat akar venni, szerintem nem rossz otlet, bar nem tudom, hogy van-e mar neki, vagy a szuleivel el?

Mondd meg neki, hogy ez igy nem mehet tovabb, elvegre egy par vagytok. Ha dontotok valamiben, akkor dontsetek egyutt, vagy akkor elje mindenki a sajat eletet.

Szerintem ha nem valtozik, nincs sok joveje a dolognak.

2009. jún. 22. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Ülj le vele beszélni, mond el azt neki amit leírtál.

Kérd meg, hogy vonjon bele az anyagi döntésekbe. A házat meg szerintem majd úgy is mindkettőtök nevére fogja íratni, és akkor azt hiszem a fele a tied.

2009. jún. 22. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ülj le vele megbeszélni, hogy ha nem hagyja abba, akor ott hagyod. Ennek így nincs értelme, mert később nagyon megbánhatod. Pláne, ha már nem lesz lehetőséged se elvállni tőle, mert lesznek gyerekek, et cetera.
2009. jún. 22. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem úgy jött le, hogy a kérdező lány, párja meg értelemszerűen fiú.

A pénzzel való bánáshoz is fel kell valamennyire nőni. Persze az is lehet, hogy neki az egész havi vegetálás megéri azért a pár napért, amíg királyként él, de amíg éretlen ahhoz, hogy beossza a pénzét, addig ne gondolj családalapításra se. Vagy ha egyáltalán komolyabb pasit szeretnél, akkor is gondold át, hogy van-e értelme folytatni.

Jól tetted, hogy megmondtad neki a véleményed, egy párkapcsolatban meg is kell, ha meg nem tudja elviselni, az megint egy újabb probléma, témától függetlenül. Mindenesetre ahhoz is kell egy fokú érettség, hogy valaki viselje a kritikát. Összefoglalva: inkább a barátod éretlensége az, ami éket verhet a kapcsolatotokba.

f24

2009. jún. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!