Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem azokhoz szól, akik párkapcsolatban élnek. Ti hol ismertétek meg a barátnőtöket/barátotokat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 22:29
15/20 anonim válasza:
Nekem elég tirpák a sztorim. A kocsma előtt ( hánytam és ő odajött cigit adni ). Állítólag már korábban kiszúrt hogy valami baj lesz velem, és megnézte hogy vagyok. Rá két percre csókolóztunk és azóta 3 éve együtt:D
16/20 anonim válasza:
Egyetemi rendezvényen dolgoztam recepciósként, ő meg segített nekünk: felállította a pultot, meg kihordta nekünk a dobozokat. De körülbelül egy évig nem volt köztünk semmi, mert volt barátnője. Aztán most szeptemberben szakítottak, én véletlenül pont akkortájt írtam rá, hogy mi újság (tényleg véletlen volt, fogalmam se volt, hogy szétmentek, nem tartottuk rendszeresen a kapcsolatot, csak néha, mikor unatkoztam megkérdeztem hogy van). Elmondta hogy szakított a nőjével, kikezdett velem, randizni kezdtünk és összejöttünk.
21/l
17/20 anonim válasza:
közös barátaink vannak és ők mutattak be minket egymásnak:)
18/20 anonim válasza:
facebookon régebb óta ismerősöm volt ismerősön keresztül, és egyszer elkezdtünk chat-elni...
azóta együtt vagyunk, bár még csak 9 hónap, de semmiben nem voltam még olyan biztos, mint benne, és ez kölcsönös :)
19/20 anonim válasza:
nem nind1?!úgyis vége lesz...csak a szex...barmok..
20/20 A kérdező kommentje:
Ezt fejtsd már ki egy kicsit bővebben, légyszíves!
2012. ápr. 27. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!