Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a kérdés nőkhöz szól!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kérdés nőkhöz szól! Szerintetek mit gondolhat (nak)?

Figyelt kérdés

Összefoglalom:

Netes ismeretség.

Elég sok dolgom van,főleg egyetem miatt, nagyon ritkán tudok pl msn-en írkálni, meg azért nem is életcélom. Egy lány vajon ennek tudatában is rosszul viseli ezt a csekély üzenetváltást?

2012. ápr. 25. 21:09
 1/5 kislany3 ***** válasza:
igen :) irj neki smst v vmi,persze ha ezt elore tisztazzatok megerto lesz(ha normalis) de z nem azt jelenti h konnyu is lesz neki...tudod mi lanyok szertjuk ha nem csak eeztetik hanem ki is mondjak h oda vannak ertunk,es ha nem is talakoztok gyakran de megcsak msnen sem isz ra lehet elhanyagoltnak fogja erezni magat,a tavkapcsolat nem konnyu,de ha igazan megszereted azt a lanyt akkor igenis eletcelod lesz a gep ele jutni es irni neki egy sort h hogy van:) sztem
2012. ápr. 25. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi nem járunk, nem is találkoztunk, csak barátok vagyunk. Köszönöm a választ!
2012. ápr. 25. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért napi egy-két üzenet szerintem igazán belefér, ha tényleg szeretnél barátnőt. Ha meg személyesen is keveset találkoztok, akkor rá kellene venned magad az msn-re, különben hamar pofára eshetsz.
2012. ápr. 25. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem emailt is írhatnátok,akkor nem kellene azon aggódni, hogy vajon ha ki van írva, hogy "nincs gépnél" vagy "nem elérhető" akkor valóban nincs-e ott...

:)

2012. ápr. 25. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenre időt kell szánni, a kapcsolatok fenntartására meg főleg. Döntsd el, hogy neked fontos-e az a lány akár barátként, akár máshogy, és ha igen, szakíts rá időt.
2012. ápr. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!