Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez vajon?

Figyelt kérdés
Szal a volt barátnőm még mindig őtizgeti a képeimet a gépében és gyakran nézegeti is! Ezt hallottam vissza az egyik barátnőjétől, mikor nála volt a gépében megtalálta az én képeimet, pedig már 1,5 hónapja nem tartjuk a kapcsolatot. A csaj megjegyzést tett neki, hogy miért nem törölte még ki a képeimet, de az exem csak annyit mondott neki, hogy csak, aztán terelte a témát. Valamiért őrzi, de nem tudom miért. Ha annyira nem érdekelném tuti kitörölte volna nem? Érez még valamit irántam az is lehet? Olyan szívesen érdeklődnék felőle, de nem merek a legutóbbi elválásunk óta mikor szidtuk egymást. Meg lehetne kísérelni egy hívást talán?
2009. jún. 21. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
háát lehet hogy még szeret ...
2009. jún. 21. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg! Figyelj, rosszab nem lehet. és veszteni sem vesztessz semmit,
2009. jún. 21. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
banyek attól hogy nem jártok mér ne lehetne a gépen rólad kép...nekem az összes eddigi csajomról van kép a gépemen...az olyanokról is van akiket igazán szerettem meg az olyanokról is akikkel csak egy két alkalom volt...ezek nekem emlékek...talán a barátnődnek is...bár ezt télleg csak tőle tudhatod meg hogy mit is érez
2009. jún. 21. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Te még mindig szereted, vagy legalábbis érzel iránta valamit, igaz? Ha így van, megpróbálhatnád felvenni vele a kapcsolatot, csak érdeklődve pl hogy mizujs vele, és megnéznéd a reakcióját (örül a hívásodnak hallhatóan/nem, stb). :) Mennyi ideig voltatok együtt? Egyébként nem biztos, hogy örülni fogsz neki amit írok, de például én is megtartanám a közös képeinket barátnőmmel, főleg ha békében válnánk el egymástól.... egyszerűen túl sok szép emlék fűz hozzá az együtt eltöltött pár év alatt, és a képek törlésével valahol mintha az életem ezen részét próbálnám teljes egészében törölni az emlékezetemből, minden jó emlékkel együtt :S

...mert a képek tulajdonképp csak emlékezni segítenek, lehet, hogy pár év múlva már nem minden lesz volt barátnődben olyan tiszta veled kapcsolatban, de 1-1 kép láttán még akár fel is elevenedhet egy konkrét nap / kettesben töltött délután teljes egészében :)

Egy dologban viszont biztos vagyok: fontos voltál neki, de lehet még most is az vagy, ezt már csak te tudod kideríteni. :P :)

2009. jún. 21. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
én szeretem őt. 4 hónapig jártunk amúgy.
2009. jún. 22. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de nem biztos, hogy ő is akarja. Lehet, hogy tényleg csak emlék.
2009. jún. 22. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
9hónapja szakítottunk exemmel, mégis még megvan az összes közös kép, és nem is tervezem, hogy törlöm. nem azért mert még szeretem, hanem csak úgy. emlék, van. ennyi.
2009. jún. 22. 00:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is megvan minden exről minden kép. És egyáltalán nem azért, mert járni akarok újra velük, hanem csak emlékek. Ilyen vagyok, hogy nem dobok ki semmit, ha a lány is ilyen, akkor ez még semmit nem jelent!

Ettől függetlenül, ha te még szereted a lányt, "önszorgalomból" azért nyugodtan megpedzheted a dolgot, vagy küldhetsz felé kedves "jeleket". De ha vissza szeretnéd kapni, akkor a kölcsönös szidalmazás nem a legjobb módszer erre!

2009. jún. 22. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!