Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert mondta amit mondott?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondta amit mondott? "megremult? " lasd lent

Figyelt kérdés

2 eve vagyunk egyutt hamarosan...olyan igazi nagy szerelem, amilyent ugy megalmodtam tizenharom-negy evesen:) persze voltak kiborulasok veszekedesek, minden. megis annyi evre elore terveztunk egyetem eskuvo haz gyerekek :D stb...

hulyeskedtunk, baratokkal votunk, s utaltam az eljegyzesre, de csak viccesen, ahogyan maskor is, erre durvan ram szolt h ne tervezzek olyan elore...pedig maskor is viccelodtunk ezzel, olyan rosszul esett. mondtam is neki, o nem akart megbantani, azota is ezert keri a bocsanatot. minden ferfiban benne van ez a "remuldozes a hazassagtol"???

2009. jún. 21. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
bennem abszolút :S barátnőm is szívesen felhozza a témát, de valahogy mindig olyan váratlanul ér és tökre ijesztő egyelőre a gondolat is :S főleg mikor arról kezd beszélni hogy mennyire szereti a pici babákat és hogy majd mennyire szeretne tőlem :D olyankor összeszorul a gyomrom is.. :S máskor egyébként mikor érzem rajta hogy csak viccesen hozza fel a témát (mármint a házasságot) még el is tudunk róla beszélgetni, hogy mi lenne, ha... :) de sztm korai... biztos barátod is így érzi és egyfajta természetes ösztön h bepánikol tőle :P
2009. jún. 21. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
22:13-es vagyok, 20/F. :)
2009. jún. 21. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:

:)) valami hasonlo lehet a ferfiak agyaban:P :D

mi is neha elszorakozunk, hogy milyen lesz a hazunk, meg sok kicsi kekszemu gyerek stb:D de mikor en hozom fel, olyankor tudna a falra maszni:) akkor megnyugodtam, nem vagyok egyedul. udv:) es koszi a valaszod

2009. jún. 21. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
nincs mit :) különben érdekes, mert vannak pillanatok mikor rámborul az a jól ismert rózsaszín köd, és akkor szívesen hozom fel a témát, akár még a gyerekekről is :D de szerintem akkor főleg azért, mert tudom hogy barátnőmet boldoggá teszem azzal, hogy erről beszélünk, és hogy bármilyen messze is még az a perc, de tisztában legyen vele, hogy a kellő pillanatban majd örömmel mondom ki azt az "igen"-t... :)
2009. jún. 21. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:

jaj ez olyan kedves :)

szerintem a baratom is igy van ezzel:) meg szerencse, hogy ilyen ferfiak is vannak a vilagon:D

2009. jún. 22. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!