Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacinokia kérdése:

Miért van az hogy nem tudok barátnőt szerezni? Többi lent.

Figyelt kérdés
szerintetek miért van az, hogy még nem volt barátnőm, de nem is szeretnék ugy igazán mert félek tőle vagy nemtudom...néha meg úgy érzem, hogy kéne de aztán mégsem...már cikinek érzem...mit tegyek? nem volt még soha senkim...úgy elvagyok magamnak vagy nemtudom:)22/f

2012. ápr. 24. 03:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Talán a külső megjelenéseddel, vagy az öltözködéseddel van a baj. Próbálkozz először az "alacsonyabb kaliberű" lányoknál, ahol elsősorban megtanulhatod, hogy hogyan is mükődik a párkapcsolat, majd utána tovább tudsz lépni.
2012. ápr. 24. 03:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Állitolag sem a külsőmmel és nem is az öltözködésemmel van a baj, volt már csaj, aki akarta barátnőm lenni,deee én meghátráltam, nemtudom miért...
2012. ápr. 24. 03:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Lehet túl rámenős volt. Mondom először gyakorolj csendesebb, visszahuzódóbb, kevésbbé szép lányokon.
2012. ápr. 24. 03:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Látom nem érted a kérdés lényegét, olvasd el még1x...talán megérted:)
2012. ápr. 24. 03:56
 5/17 anonim ***** válasza:

Ok, bocs, hogy segíteni próbáltam!!!

Ha elvagy magadban, abban nincs semmi próbléma nem kötelező ismerkedni, legalább több marad "nekünk". További sok sikert.

2012. ápr. 24. 04:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van, mert kettős személyiség vagy, aki paranoiában is szenved. Kényszerzubbony, azt be egy gumiszobába.
2012. ápr. 24. 05:31
 7/17 anonim ***** válasza:

azért nem tudsz barátnőt szerezni mert a nők nem árucikkek, sem akciós ajánlatok, hogy lecsapsz rá és a tied. Nem egy tárgy, nem egy tulajdon..

ha nem akarsz barátnt akkor meg miért nyafogsz hogy nincsen? valószínűleg nem állsz kész még egy kapcsolatra vagy nem vagy az a párkapcsolatos tipus.. van ilyen

2012. ápr. 24. 07:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Barátnőt nem "szerzel", ahogy azt már valaki írta. Ismerkedsz, és egysze csak "lesz".
2012. ápr. 24. 08:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Béndzsa vagy azért van.Félsz a nőktől, nem tudom miért.
2012. ápr. 24. 09:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de véleményem szerint gyáva vagy, és emögé bújsz, hogy neked jó így. És ezért nem volt még barátnőd.
2012. ápr. 24. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!