Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha rajtam múlna, én már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtam múlna, én már leépíteném a szexet. De hogyan hajtsam ezt végre?

Figyelt kérdés
Sose voltam a szex ellenzője, de - mint minden jóból - ebből is elég volt! A férjemmel imádjuk egymást, igazán nagyszerű ember és férj, de még elég sokszor így /is/ akar nekem kedveskedni. Meg természetesen magának is. Tegnap este ennyit mondtam: nézd, milyen síma a lábamon a bőr... Megsimogatta, aztán a combomon is ellenőrizte... Aztán mi lett az akkurátus vizsgálatból?! Gondolhatjátok!... Nem szeretném megbántani, de tényleg elég volt. Ötven éve gyakorolom és talán már el is értem a mester fokozatot, de már eleget műveltem. Hogyan adagoljam neki, hogy minden oké, de ezt az egyet hagyjuk.
2009. jún. 21. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Szegény férjedet előre sajnálom :(
2009. jún. 21. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát.. Öszintén, ha tényleg még minsdig szereted én a te helyedben nem vonnám meg tőle a szexet teljesen, hiszen igy előbb-utóbb máshol fogja keresni.

Nem hinném hogy a ti korotokban (bár nem irtad mennyi is az) mindennap ki kéne elégitened a párodat, ugyhogy ha még mindig "imádjátok" egymást mint ahogy írtad, ennyit nyugodtan megtehetsz érte. Vagy ellenkező esetben készülj fel a következnményekre, mert ha a férjednek vannak még szexuális igényei, azt valaholo ki fogja élni...

2009. jún. 21. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Hát ezt nagyon finoman probáld a tudtára adni.

Minden férfinak számit a szex még öregebb korban is.

Nekik ez afféle lételemük.

Megfosztani őket tőle szinte nem lehet.

De biztos vagyok benne hogy megoldjátok valahogy.

Sok sikert!

4/8 anonim ***** válasza:
80%
én is nagyon sajnálom, de ha ö még kedved érez hozzá... nemtudom hányí évesek lehetek...
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Nos, a férjed ember, tehát szexre szüksége van. Te érzed, hogy már annyira nincs rá szükséged, de neki még igen. Nála is el fog jönni az az időszak, amikor már nem kívánja, nem akarja, de ha teljesen kihagyod a szexuális érintkezést, iszonyatos fájdalmat fogsz okozni neki, és talán meg is fog csalni. Nem azért, mert nem szeret, hanem mert biológiai ösztöne a szex. Elhiszem, és értem is, hogy neked már nem kell, de azért legalább hetente kétszer próbálj vele együtt lenni, biztosan nem kínszenvedés, ha szereted ennyit tegyél meg érte. Beszélhettek a dologról, köthettek közös megegyezést, így talán könnyebb lesz neki is, neked is.
2009. jún. 21. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem örülj neki h alkalmad van minden este a férjeddel lefeküdni...mit megadnék azért h a párom többet kívánja a szexet:')....én félnék h ha én nem adom meg neki akkor ő más után megy...benned még nem merült ez fel?
2009. jún. 21. 20:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk gyerekek /66, 63/ és attól egy percig sem félek, hogy másfelé kacsingatna. Előző feleségét /meghalt/ sem csalta meg 23 év alatt. Nem az a fajta. Mindketten nagyon fiatalosak vagyunk és kölcsönösen nagyon kívánatosnak tartjuk egymást. Csak nekem már kicsit macerás, de azért megpróbálok a kedvére tenni amiben csak lehetséges. Én inkább elviccelődnék helyette. Tornáztam és vívtam, még mindig vékony és hajlékony vagyok, tehát ezzel sincs baj. Egyszerűen csak meguntam a szexet, amit korábban el sem tudtam volna képzelni.
2009. jún. 21. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor úgy, ahogy ez most le lett írva,kell tálalni neki!Lehet h csak megemlíted,és ő is rögtön rávágja h már ezen gondolkozott...
2009. jún. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!