Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves vagyok és van egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és van egy 15 éves lány aki tetszik de szerintem én nem jövök be neki, vagy csak egyszerűn félénk lehet?

Figyelt kérdés

Ti hogy derítenétek ki, azaz mit tennétek ami egyértelműen választ adna arra hogy bejössz-e az adott csajnak, anélkül mielőtt "letámadnád"?

És most ne azt írjátok hogy "menjek oda hozzá, beszéljek vele"...stb mert nem hinném hogy esélyes vagyok nála, de mégis mi az ami utalhat arra hogy én is tetszem neki...?

Nagyjából ismerjük egymást de nem baráti vagy beszéd mértékű viszonyban.

2012. ápr. 22. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Flashbang through the door...
2012. ápr. 22. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
elmondom, h én mit csinálok a sráccal, aki tetszik: nézem, egész addig nem bírom levenni róla a szemem, amíg vissza nem néz, mert akkor villámsebességgel elkapom a pillantásomat, mert sejtem, hogy esélyem sincs nála. (ha valamiért mégis úgy látom, hogy esetleg rám néz, akkor elkezdek azon rágódni, hogy biztos azért, mert "szar a hajam" vagy "túl kövér vagyok", stb.) tehát hogyha elkapkodja a lány a pillantását, de tudod, hogy téged nézett, akkor nagy valószínűséggel tetszel neki, csak félénk. ha hosszan rád néz, és mosolyog, akkor megint nagy valószínűséggel tetszel neki, és ki is meri mutatni.
2012. ápr. 22. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pl. elég félénk vagyok és nagyjából azon az elven vagyok mint az előző komment írója. Per pillanat tetszik egy srác és én is hosszasan szoktam bámulni aztán ha idenéz elkapom a tekintetem. De már észleltem, hogy ő is szokott engem pásztázni. Aztán a múltkor valahogy egy bandába verődtünk és nagyon jót beszélgettünk. Szóval bízok a dologban, hogy majd valahogy így összejövünk. Csak a megfelelő baráti társaság kell hozzá (legalábbis nekem bejött) 15L
2012. ápr. 30. 14:05
 4/6 Shaddark ***** válasza:
100%

"mert nem hinném hogy esélyes vagyok nála"

Hát, ez naon rossz hozzáállás.

Egy FÉRFI nem ismer akadályokat, ha nem tetszel neki per pill. akkor majd megkedvel, mert te értékes vagy és ezt le is tudod kommunikálni neki.

Nem csak ahhoz kell odamenni akinek tetszel, a külső csak századlagos dolog. Ha odamentél kapsz a magabiztosságodra plussz 2 pontot. Humoros leszel, még 1 pont. Ha érzi rajtad hogy te egy olyan férfi vagy aki képes bármit elérni az életben az még 2, ha tudni is fogja még1 és meg is van :)

Ha monitoringozni akarod hol jársz nála (És még egyszer írom, nem baj ha 0-ról indulsz)

- rád mosolyog

- harapdálja és megnyalja az ajkait

- kidugja a nyelve hegyét a fogai között

- játszik a szemöldökével és mimikája intenzív

- a hajával játszik

- megérint látszólag véletlenül

- pillantását rajtad nyugtatja, akkor is, ha mozgásban van

- keresztbe teszi a lábát úgy, hogy a felső irányodba néz

- az asztal lábát dörzsöli a lábával vagy belefeledkezetten játszik egy üveggel

- matat az állán vagy az arcán

- veled együtt nevet

- ha több különböző beszélgetőpartnere is akad egyidejűleg egy estén, akkor is vissza-visszatér hozzád

- öntudatlanul is a te testbeszédedet tükrözi

- elpirul, amikor a beszélgetés során érzelmileg megérinted

- gyengéden oldalra hajtja a fejét, mert tisztában van vele – mint a nők általában, hogy így sokkal vonzóbbnak tűnik

- pupillái kitágulnak

- minden olyan magatartásra gyanakodhatsz, amelyről feltételezed, hogy azért teszi, hogy vonzóbbnak tűnjön a szemedben

2012. jún. 14. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:

egyet értek az előttem szólóval. nincs olyan hogy nincs esélyed nála! ha nem vagy külsőre az esete az még csak egy vonzalmi kapcsoló a sokból mint pl. humor vagy az hogy veszed a lapot testbeszéd terén, vagy, hogy nem félsz kimutatni a szexualitásodat ezek mind azt az érzést keltik benne hogy alkalmas "hím" vagy és figyelmen kívül fogja hagyni hogy esetleg nem vagy az esete :)

úgyhogy mindenképpen beszélj vele (bocsi tudom hogy kérted, hogy ne) mert ha nem próbálod meg esélyed sem lesz és sz*rul fogod magad érezni miatta tapasztalatvól beszélek ;)

16F

2012. jún. 22. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a második és a harmadik hozzászólóval értekegyet! ;) Igazuk van....
2012. júl. 8. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!