Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetném meg?
Van egy srác a suliba és nagyon tetszik. Szoktuk nézni egymást és észrevettem, hogy néha mire ránézek ő már néz..:)
Bejelöltem fészen, de nem történt semmi..
Szerintetek hogyan kerülhetnék hozzá közelebb, hogyan ismerhetném meg?
Nem is szólt be Neked senki:) Elhiszem, hogy fontos a dolog, de azért próbálj meg normálisan kommunikálni, mert ha ilyen vagy, még több bunkó fog megtalálni:)
Na szóval, hogy miről is beszélgess. Első szabály: fb-ot és egyéb chateket nem beszélgetésre, hanem kapcsolattartásra használunk. Azaz nem ott öntöd ki a lelkedet, hanem személyes találkozó helyét és idejét egyezteted, esetleg egy pár szót beszélgetsz. Egy városban laktok? Esetleg egy busszal mentek suliba? Te tudod, hogy ő melyikkel jár? Kezdetnek az is elég lehet témának fb-ra, hogy azt mondod a barátnődtől fogsz indulni suliba pár napig, ezért azzal a busszal kell majd járnod amivel ő. És nagyon szeretnéd, ha segítene neke, mikor indul az a busz, hol kell leszállni/felszállni stb. Aztán egy-két nap után már (amikor párszor mentetek suliba egy busszal) mondhatod, hogy na most már nem fogsz ezzel a busszal járni, de mivel olyan jókat beszélgetsz vele így a buszon, akár találkozhatnátok mondjuk délutánonként is:)
Na milyen vagyok??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!