Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden kapcsolatomban nyomozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolatomban nyomozok. Miért van ez, és mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 komoly kapcsolatom volt eddig./10év,8év,8év,3 évig/.Nem tudom miért,de mindig keresgettem náluk valamit.Az elsőnél egy szerelmes levélből jöttem rá,hogy mi a helyzet,a többinél is találtam mindig valamit.Nem csak női ügyre gondolok,de leírok egy példát:Beléptem a lakásba,egyből a szemetest nézegettem,és egyből tudtam,itthon vol-e,mit evett ivott,egy csikket is találtam,valaki volt ott.Persze mondani nem mondta.Találtam fürdőbelépőt,és az mondta,dolgozott egész nap.Nézem a pólókat,hogy mit vesz fel.Ha jobbat,akkor biztos megcsal,stb.Beteges gondolatok.Emlékszem,anyám is kutogatott apám után.Volt,hogy gyanúsan viselkedett a barátom,és amikor tudtam,hogy már nincs otthon,akkor meglátogattam a lakást,és végig nézegettem mindenfélét.Vizes e a törököző,mert akkor nemrég ment biztos el,hogy van beágyazva,mindig megjelőltem az én fekvőhelyem,hogy elmozdította e,hátha aludt ott valaki.Szóval,még sorolhatnám.Ez betegség,kíváncsiság,vagy micsoda?Egyébként,aki keres,talál.Erre rájöttem.Tudom,hogy ez mem jó dolog,utálom is magamban ezt.
2009. jún. 20. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már egyfajta mánia, egy berögződés. Te nem keresel, kutatsz, hanem te már mindig találni akarsz valamit, nem így van? És ezért mindig találsz is...Próbálj megbízni a párodban, mert egy kapcsolat bizalom nélkül nem működik. Ha már rájöttél, hogy ROSSZ, amit csinálsz, az már fél siker. Akkor ideje róla leszokni.

Sok sikert,

L, 18

2009. jún. 20. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez betegség. Menj el orvoshoz, szerintem egy kezeléssel gatyába tudnak rázni.
2009. jún. 20. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó hogy ennyi szabadidőd van. Nekem a bizalom az egyenlő a szeretettel. mert ha tudom hogy a párom szeret akkor hüséges marad hozzám.
2009. jún. 20. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
nyugi, én is ilyen vagyok... csak én kicsit máshogy kutatok és nem párkapcsolatban, hanem a kiszemeltről szeretnék mindent megtudni. legutóbb kiderítettem, h hol szokott bulizni, h bulizik... meg még pár dolgot... és igazam lett! sztem ezzel nincs baj... csak a párod ne tudja meg, h kutatsz utána, mert azt nem szeretik :S
2009. jún. 20. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez már elég beteges.

De együtt tudok veled érezni, én is így vagyok vele, csak én nem így kutatok. Mégis tudni akarok róla mindent.

És aki keres az sajnos valóban talál..

De tudod azt mondják, hogy jobb százszor csalódni, mint soha az életben nem bízni senkiben.

2009. jún. 21. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!