Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értethetném meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értethetném meg vele, hogy megváltoztam?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, barátom 15/F. Másfél éve vagyunk együtt a szülei szeretnek engem, a szüleim szeretik őt. Amíg a korombeliek csak azért jönnek össze valami pasival, hogy elmondhassák hogy van, a mi kapcsolatunk ennél komolyabb. Igen lassan haladtunk, 6 hónap után kezdtünk el pettingelni. 2 hónapja vettem egy óvszert, amit átvittem hozzá, mert úgy érzem eljött az ideje. Éppen elkezdtem felhúzni neki, amikor mondta, hogy nem szeretné. Megkérdeztem miért nem, amire az volt a válasza, hogy szeretné hogy tökéletes legyen nekem és nem akarja hogy 14 évesen neki adjam a szüzességem, mert ez nekem egy érték. A családomban 13 éves koromban voltak problémák. Ennek hatására rossz társaságba kerültem, cigiztem és berúgtam néha. Erről szüleim nem tudtak. Vele közös ismerősön keresztül ismerkedtem meg. A kritikus pontnál adta meg nekem azt a szeretet, amit a családom akkor nem tudott. Szerettem nagyon és megmondtam neki h nem cigizem többé és nem rúgom be, mert ez őt zavarta. Egyszer amikor nem tudott róla cigiztem és mikor a fülébe jutott én tagadtam. Hitt nekem, hiszen addig teljesen őszinte kapcsolatunk volt. Majd több cáfolhatatlan hír került a fülébe arról a cigiről, mikor odajött hozzám hogy ez így nem megy. Ez az iskolában volt, én a folyosó közepén kezdtem el sírni és szorítottam meg, hogy ne menjen el. Azt mondta ha még egyszer a fülébe jut, szó nélkül elmegy. Ennek 8-10 hónapja már. Nem cigizem, nem iszom, jól tanulok mostmár, mindezt neki köszönhetem. Visszatérve az óvszeres témára, azért nem akar lefeküdni velem, mert még csak 14 éves vagyok és a legjobbat érdemelném, szerinte. Én neki szeretném odaaadni, hiszen neki köszönhetem, hogy normális életet élek. Tudom, az életkoromat megemlítitek majd, de tudom, hogy felkészültem rá. Hogyan érhetném el azt, hogy tudja, neki szeretném adni?
2009. jún. 20. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Maradjatok még együtt, sokáig. Röviden ennyit tudnék tanácsolni. Ha tényleg szereted, akkor kivárod. Nagyon felelősségteljesen gondolkodik a barátod, hidd el, higgy neki, ha vártok még, sokkal jobb lesz az első alkalom!
2009. jún. 20. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
talan mutasd meg neki, amit ide irtal, vagy mondd el neki, mennyire fontos neked
2009. jún. 20. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szióka!

Őszintén szólva az írásodat olvasva kicsit elmosolyodtam. Eszembe jutott mikor még én is ennyi idős voltam. Azok a problémáim amik ezekben az időkben voltak, akkor még olyan hatalmasnak tűntek. Mára viszont felnőtt fejjel rájöttem, hogy ezek voltak életemben a legkisebbek. Látszik, hogy még nagyon fiatalok vagytok(és ezt nem bántásként mondom).. csak azért otthagyni valakit, mert 1x cigizett a tudta nélkül. Ez nem egy megbocsáthatatlan bűn, és erre még azt sem lehet mondani, hogy:"dehát ha 1x hazudott máskor is megteszi" hiszen ez még nem hazugság, csak füllentés. (bár ezt mindenki saját maga dönti el, hogy számára hazugság-e vagy nem.. de ha ez akkora bűn lenne, akkor sosem lennének évekig tartó kapcsolatok, mert mind megbukna az első pár hónapban:D) Ez egy olyan dolog amit meg kell bocsátani, megbeszélni és megpróbálni bízni a másikban. Ez a legnehezebb, és ez nélkül nem is működik egy kapcsolat. Mindenki csalódott már a párjában valamilyen formában, de ez az élet rendje, nem mehet minden tökéletesen:)

A srác viszont nagyon rendes, hogy így viselkedik Veled és azt akarja, hogy a legjobb legyen!

Szóban sehogy nem tudod meggyőzni, csakis tettekkel!(vagyis többet ne nyúlj a cigihez, egyszer sem!) Sok sikert:)

2009. jún. 20. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nem a cigivel volt különösebben baja, hanem hogy a szemébe nézve tagadtam le az egészet és mondtam azt, hogy "szeretlek". Szerintem jogos lett volna ha akkor elmegy. Azóta nem nyúltam cigihez, ha most itthagyna, akkor sem nyúlnék.
2009. jún. 20. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A barátod nagyon felelősségteljes, te pedig nagyon édes vagy. :) Szerintem várjatok még egy kicsit, attól még lehet ő az első, ha nem most, hanem mondjuk egy év múlva veszted el a szüzességedet. Vele. :) Tudom, hogy unod már a "semmiről sem késtél le" mondást, de hidd el, hogy igazam van. Inkább használjátok ki ezt az időt a sok pettingre, orálra. Ismerje meg a testedet, hogy utána ne azon parázz, hogy miért nincs soha orgazmusod.
2009. jún. 21. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit, hogy te is nagyon felelősségteljes vagy, hogy gumit vettél, nagyon helyes.
2009. jún. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!