Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értethetném meg vele, hogy megváltoztam?
Szióka!
Őszintén szólva az írásodat olvasva kicsit elmosolyodtam. Eszembe jutott mikor még én is ennyi idős voltam. Azok a problémáim amik ezekben az időkben voltak, akkor még olyan hatalmasnak tűntek. Mára viszont felnőtt fejjel rájöttem, hogy ezek voltak életemben a legkisebbek. Látszik, hogy még nagyon fiatalok vagytok(és ezt nem bántásként mondom).. csak azért otthagyni valakit, mert 1x cigizett a tudta nélkül. Ez nem egy megbocsáthatatlan bűn, és erre még azt sem lehet mondani, hogy:"dehát ha 1x hazudott máskor is megteszi" hiszen ez még nem hazugság, csak füllentés. (bár ezt mindenki saját maga dönti el, hogy számára hazugság-e vagy nem.. de ha ez akkora bűn lenne, akkor sosem lennének évekig tartó kapcsolatok, mert mind megbukna az első pár hónapban:D) Ez egy olyan dolog amit meg kell bocsátani, megbeszélni és megpróbálni bízni a másikban. Ez a legnehezebb, és ez nélkül nem is működik egy kapcsolat. Mindenki csalódott már a párjában valamilyen formában, de ez az élet rendje, nem mehet minden tökéletesen:)
A srác viszont nagyon rendes, hogy így viselkedik Veled és azt akarja, hogy a legjobb legyen!
Szóban sehogy nem tudod meggyőzni, csakis tettekkel!(vagyis többet ne nyúlj a cigihez, egyszer sem!) Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!