Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokszor bántott már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokszor bántott már meg vagy én vagyok nagyon érzékeny?!

Figyelt kérdés

Nem szeretnék konkrét dolgokat írni. Több, mint egy éve vagyok a barátommal, sokat vitatkozunk, veszekszünk, eleinte csak msn-en de egyre többet van az, hogy élőben is. Érzékeny vagyok és hamar rosszul tudnak esni dolgok, ő pedig annyira mindent félvállról vesz, nem érti meg, hogy ez nekem rosszul esik. Annyit sírtam már miatta, de nem tudom otthagyni :S Igaz, hogy utána megbeszéljük és megy minden tovább.. lehet ott rontottam el, hogy hamar megbocsátottam. Veletek volt már ilyen?

18/L, 21/F

2012. ápr. 20. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod otthagyni mert nemhiszed hogy lehet ennél jobb. Pedig igen. Miken szoktatok veszekedni?
2012. ápr. 20. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

Akkor még nem volt msn, meg úgy általában internet vagy mobil sem.

Volt, hogy papíron írogattunk egymásnak a nagy sértődéseink közepette :)

(de szívesen visszaolvastam volna ezeket 15 évvel később!)

20 évig éltünk együtt, minden nap veszekedtünk és a világon nem változott semmi, csak egyre több mindent tudtunk ezidő alatt egymás orra alá dörgölni. De ugyanazt fújtuk 20 évig.

Aztán találkoztam azzal az emberrel, akivel egymásnak vagyunk teremtve, jól érvel és én sokkal halkabb vagyok már - neki köszönhetően :)

2012. ápr. 20. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Félrteérthető dolgokon.. de ez inkább csak msn-en. Ír valamit és én mindig azt hiszem hogy leszar, meg flegmázik, elmondja hogy nem, de nekem akkor is úgy jön le.. annyira különbözünk :S Legtöbbet azért mert iszik, hetente kétszer minimum, megígérte hogy oda fog figyelni rá, csak idő kérdése és kiderül, hogy mi lesz az ígéretből. Pedig én nem tartom magamat érzékenynek, ő hajtogatja állandóan hogy az vagyok és mindent magamra veszek, de baráti társaságban épp az ellenkezője, sok dolog nem érdekel és érzékenynek se mondanám magam. Barátomnál meg.. :\ nem értem
2012. ápr. 20. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem passzoltok, és csak remélni lehet, hogy ez nagyon hamar kiderül számára is.

Pia is van? Még ha most alapra is állítja, később a családi frusztrációk újra előhozhatják az italt, te meg majd karodon a gyerekkel óbégatsz neki és nagyon boldogtalan leszel.

Minek az ilyen kapcsolat?

Nem éltek együtt? Akkor meg? Boldog vagy? Tudod mi az?

2012. ápr. 20. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Második férfi az életemben, és nagyon boldog vagyok vele, hülyén hangzik vagy sem, 18 vagyok, de vele akarom leélni az életemet, nem akarom elveszíteni, de vannak napok.. amiken csak sírok és nincs itt velem hogy megvigasztaljon pedig ő bántott meg :S ez az este is egy olyan.. kétségbeesésemben már nem tudtam mit tenni és írtam hátha tudtok valami jót írni.
2012. ápr. 20. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj bogár, ennek vége lesz. Nem érdekled, és ha ilyen, a közeljövőben sem fogod. Ez még nem jelenti persze azt, hogy nem ő az igazi .. lehet csak időre van szüksége -akár mással is-, hogy végül igazán jó kapcsolatotok legyen. Az már rajtad áll, hogy meg tudnál-e ilyet bocsátani .. Minél hamarabb megy, annál hamarabb fog majd visszajönni.

Kiélte magát rendesen?

Amúgy nem vagy érzékeny, csak szerelmes.

2012. ápr. 21. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!