Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokszor bántott már meg vagy én vagyok nagyon érzékeny?!
Nem szeretnék konkrét dolgokat írni. Több, mint egy éve vagyok a barátommal, sokat vitatkozunk, veszekszünk, eleinte csak msn-en de egyre többet van az, hogy élőben is. Érzékeny vagyok és hamar rosszul tudnak esni dolgok, ő pedig annyira mindent félvállról vesz, nem érti meg, hogy ez nekem rosszul esik. Annyit sírtam már miatta, de nem tudom otthagyni :S Igaz, hogy utána megbeszéljük és megy minden tovább.. lehet ott rontottam el, hogy hamar megbocsátottam. Veletek volt már ilyen?
18/L, 21/F
Igen, volt.
Akkor még nem volt msn, meg úgy általában internet vagy mobil sem.
Volt, hogy papíron írogattunk egymásnak a nagy sértődéseink közepette :)
(de szívesen visszaolvastam volna ezeket 15 évvel később!)
20 évig éltünk együtt, minden nap veszekedtünk és a világon nem változott semmi, csak egyre több mindent tudtunk ezidő alatt egymás orra alá dörgölni. De ugyanazt fújtuk 20 évig.
Aztán találkoztam azzal az emberrel, akivel egymásnak vagyunk teremtve, jól érvel és én sokkal halkabb vagyok már - neki köszönhetően :)
Nem passzoltok, és csak remélni lehet, hogy ez nagyon hamar kiderül számára is.
Pia is van? Még ha most alapra is állítja, később a családi frusztrációk újra előhozhatják az italt, te meg majd karodon a gyerekkel óbégatsz neki és nagyon boldogtalan leszel.
Minek az ilyen kapcsolat?
Nem éltek együtt? Akkor meg? Boldog vagy? Tudod mi az?
Figyelj bogár, ennek vége lesz. Nem érdekled, és ha ilyen, a közeljövőben sem fogod. Ez még nem jelenti persze azt, hogy nem ő az igazi .. lehet csak időre van szüksége -akár mással is-, hogy végül igazán jó kapcsolatotok legyen. Az már rajtad áll, hogy meg tudnál-e ilyet bocsátani .. Minél hamarabb megy, annál hamarabb fog majd visszajönni.
Kiélte magát rendesen?
Amúgy nem vagy érzékeny, csak szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!