Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hüvelygomba
Figyelt kérdés
Elég komoly hüvelyfertözésem van nem merem elmondani a páromnak. Folyton sexelni akar de mit mondjak neki miért nem? azt meg nemtudom mondani h gumival mert furcsálná.2012. ápr. 20. 21:41
1/14 anonim 

válasza:

Talán dokihoz kellene menni.Ha viszont elmentél,azon a 10napos kúrán már túl kellett volna lenned.
2/14 anonim 

válasza:

Miért kell titkolni bármit is a párod előtt ?
3/14 anonim 

válasza:

fú az király. és hogy néz ki? soha nem tudtam elképzelni, hogy nézhet ki egy ilyen gomba.
4/14 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál de pár napig akkor sem sexelhetünk...és elég aktív a szexuális életünk pont ezért fogalmam sincs mit találhatnék ki neki:// azért titkolom mert azt hinné hogy valaki mástól kaptam el..:S
2012. ápr. 20. 21:46
5/14 anonim 

válasza:

Mástól kaptad el? Szóval egy pasitól kaptad el a hüvelygombát?? :D Ááááá, hány éves vagy?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem nem mástól kaptam el!!!Csak ő mondaná egyből ezt! érted? én nem csalnám meg soha
2012. ápr. 20. 21:58
7/14 -=Koldus=- 

válasza:

Nem tudom hány éves vagy, de jó lenne, ha a párodnak elmagyaráznád, hogy hüvelygombát nem csak szex útján lehet elkapni, hanem ha nyilvános helyen mégy el wc-re akár akkor is el tudod kapni. Ha érett gondolkodású fel tudja fogni.
Persze csak ha tényleg így kaptad el és nem szex útján mástól...
8/14 anonim 

válasza:

Hívj egy gombaszakértőt és vizsgáltasd meg vele lehet h jó lenen a gombás melegszenyódba reggelire :D
9/14 A kérdező kommentje:
De ez nem ciki ha elmondom neki??
2012. ápr. 20. 22:04
10/14 -=Koldus=- 

válasza:

Ha nem mondod el neki, hogy miért is nincs szex, gyorsan el kezd kombinálni, hogy már biztos nem is szereted, biztos van valaki más és azért nem akarsz vele lenni.
Ha nem hiszi el neked, hogy nem szex útján kaptad el a gombát, keress a neten hiteles forrásból származó cikkeket, miként is lehet elkapni egy hüvelygombát vagy kérd meg kísérjen el Téged a nőgyógyászhoz. Egy dokitól már csak el fogja hinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!