Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szájrapuszi csóknak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájrapuszi csóknak számít?

Figyelt kérdés
Nemrég történt egy kis "baleset", siettem és búcsúzáskor véletlenül szájon pusziltam az egyik fiú haveromat. Azóta ezzel szivat, minden egyes találkozásunkkor felhozza a témát. Ma először beszéltünk róla komolyan. Kértem, hogy felejtsük el ezt a kis incidenst, de hajthatatlan. Azt mondja, hogy az emberek megőrzik a szép emlékeket... De nekem ez ciki. Ti voltatok már hasonló helyzetben? MI a teendő?
2012. ápr. 20. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ha neki szép emlék, akkor bizony csók volt. :)
2012. ápr. 20. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Neki csók volt, neked nem. Gondolom, bejössz neki, és ezt biztatásnak vette, még ha véletlen is volt.
2012. ápr. 20. 21:43
 3/5 anonim válasza:
Amúgy te fiú vagy?
2012. ápr. 20. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
azt hittem, hogy a kérdésből egyértelmű, hogy lány vagyok :)) ám köszi az első két választ
2012. ápr. 20. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen csóknak számít a szájra puszi is. A családtagokat sem szokták szájon puszílni mert egyértelműen csóknak számít.
2012. ápr. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!