Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Ugye szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Ugye szeretem még? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Először is lány vagyok:):D Tehát múlthéten voltunk egy szülinapi bulin.Egy színvonalas kocsmában volt tartva,sztem ez Pest egyik legjobbja:D.Na de nem ismertem mindenkit.A párommal mentem.Most voltunk először együtt "bulizni" Ott volt az ő legjobb barátja,aki az én legjobb fiúbarátom is.Őt egyszerűen imádom!!!Annyira levagyunk ketten hogy csak na:) Na és szóval akkor este...egyszerűen..hogy mondjam.. a párom "irritálni" kezdett,és nem akartam vele lenni,azt sem akartam hogy ott legyen....azt akartam hogy a legjobb fiúbarátommal legyek...Igaz ebbe az is benne lehet hogy már nagyon rég taliztunk,és nagyon hiányzott és jóvolt újra látni,de nemtudom...Majdnem sírtam,és gyorsan kihívtam a legjobb f.barátom hogy segítsen vagy valami,elmondta hogy most fura ez hogy ezt érzem...mert én úgy érzem hogy szerelmes vagyok a páromba..kétségbe voltam esve...De a srác nagyjából megnyugtatott:):)csak aztán meg már egyáltalán nem volt százas az este.Pedig uncsim szülinapját ünnepeltük..:/ Meg talán az is lehet hogy az volt a bajom hogy a párom már túlsokszor elmondta hogy :szeretlek kicsim,ugye tudod?nagyonagyonnagyon,imádlak,örökre...stb...De sztem azért hangoztatta ennyiszer mert érezte hogy valami bajom van:/ most nem tudom mivan...azóta olyan furi vagyok vele szemben...nem akarom elveszíteni :\'( mivan velem???

15/L

2009. jún. 20. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem csak bemeséled magadnak ezt az egészet.:) Ő is szeret, Te is szereted őt, szeretitek egymást, együtt vagytok, kell ennél jobb? Hú, én mit nem adnék egy olyan pasiért, akibe szerelmes vagyok, és ő is szeret engem...:( Szerencsés vagy ám! Nem kell mindig problémákat csinálni, nem kell mindig akadályozni a boldogságot... lehethogy csak nem bírod, ha boldog vagy?:D

16/L

2009. jún. 20. 22:02
 2/3 A kérdező kommentje:

hm..hát igazad van..sajnos mindig túlbonyolítok mindent :/ próbálok leszokni erről :) de nehéz :D

azért köszönöm hogy elolvastad és válaszoltál:)

2009. jún. 20. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szeresd nagyon ha tényleg ennyire szeret.

Ne hagyd hogy egy két kétely közétek álljon.

Ha sokáig lesztek vagy vagytok együtt néha előfordul hogy ráunsz, ez nálam is sokszor igy van, de hidd el hamar rájössz majd mennyire fontos is hogy vagytok egymásnak.

2009. jún. 21. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!