Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy letiltott msnen?

Figyelt kérdés

Nem tudom,neki elváltak a szülei és így jött le a mi városunkba.Most az apjánál van(másik városban)és nem ír semmit és mindig kiírja hogy mióta járunk.és az van kiírva nekem hogy 19.megkérdeztem a többieket és ők azt mondták hogy 22.Most letiltott vagy mi?Lécci ne kiabáljatok le!

13/Á

2009. jún. 20. 21:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

figy .. menj rá a nevére.. ->jobb egérgomb->Messenger Plus! lehetöségek->partnerinformáció-> legalul ha azt írja ki h fenn vagy ezen partnered listáján akk nem tiltott le.. ha az ellenkezöjét írja, akk letiltott.. de itt egy másik módszer h tuti biztosra menj

->Plus!->Partnerlista-karbantartó->megkeresed a nevét-> és ha a Fenn vagy oszlop alá NEM van írva, akk letiltott/letörölt

2009. jún. 20. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
ez nem így van! ha törölt akkor lesz NEM írva ha tilottotta csak akkor maradz az IGEN!
2009. jún. 20. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nos, a letiltást 1féleképpen tudod megnézni. belépsz a www.windowslive.com oldalra az msn adataiddal. ott rámész a People fülre, kiválasztod a fiúd. Ha látszik a kis képe, és miután kiválasztottad, a régi és mostani személyes üzenetei, akkor nem vagy letiltva. Másképp úgy nézheted meg, h ugyanitt az engedélyek (permissions) fülre mész, és ha csak a nyilvános mappáit osztja meg veled, és a személyes infok stb. nincsenek ott, akkor le vagy tiltva. Minden más módszerrel csak a törlést tudod megnézni.
2009. jún. 20. 21:51
 14/16 A kérdező kommentje:
hagyjuk!Nem tiltott le!rájöttem
2009. jún. 20. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

na, akkor Happy minden :)

22l

2009. jún. 20. 23:00
 16/16 anonim válasza:
Hát ja, mondjuk ez abból is kiderült, hogy ki volt írva hogy 22. Mert ha tiltana, ha utálna, akkor ugye nem írkálná ki hogy hány napja vagytok együtt!
2009. jún. 21. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!