Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány rendes de most komolyan?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött az egész.Elkezdődőtt a suli a szerb husvét után.Suliban elkezdett sirni,egy szép lány,hogy miért nem járok vele.A lányok oda vonszoltak hozzá és muszály volt megkérdeznem töle.Teltek-múltak a napok máig.A suliban azt mondta,hogy szakit velem.Kérdeztem tőle,hogy miért de nem válaszolt rá semmit.Az előtti nap kértem tőle puszit de nem adott mert "elkezdett fájni a hasa".Pár napja még szeretett és sirt értem ma meg már mint ha nem is lennék.Valaki azt mondja,hogy azért mert puszit kértem és ő azt hitte,hogy én akarok vele smárolni.Mások azt mondják,hogy azért mert másik pasival szeretne járni.És még ő mondja,hogy a szakitás után legyünk jóban.Most komolyan ő rendes?2012. ápr. 20. 14:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, szard le, keress egy másik csajt, utána úgyis újra kelleni fogsz neki:D
3/8 anonim válasza:
Jézus máriám... hány évesek vagytok?
4/8 anonim válasza:
Hát ahogy látom a srác 12 éves, így nem meglepö ez...
5/8 anonim válasza:
hagyd a pics@ba! A leírtak alapján nem te buksz nagyobbat :D
6/8 anonim válasza:
ha valaki menni akar annak meg segíteni kell csomagolni. Ennyi :D de lesz ő még féltékeny rád
7/8 A kérdező kommentje:
Igen 12 vok és??De a lány filózik nem én.Rendes voltam vele.
2012. ápr. 20. 18:12
8/8 anonim válasza:
gyerekek...tiplizz vissza anyuci szoknyája mögé!! kiskölyök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!