Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom nélküle. Úgy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom nélküle. Úgy kell nekem, mintha oxigén lenne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy grófi család,akinek a házunkkal szemben van a kastélya,ami mára már öregek otthona

lett.A családom meg van arról győzödve,hogy a gróf régi leszármazottjai kapcsolatba

voltak(feljegyzések szerint) a mi családunkkal.Anyu azt mondta,egyszer be kell hoznom ennek

a grófi családnak a nevét(Károlyi) a családba.Őrültségnek tartottam,éltem az életem.Aztán

jártam egy sráccal,akit nem szerettem de úgy elvoltunk.Szakítottam vele és rá pár nappal

egy buliba ahol mindketten ott voltunk kiütötte magát teljesen.Nem tért magához,próbáltam

rajta segíteni mire odajött hozzám ez a Károlyi fiú.Segített,kinyomozta a nevem egy közös

ismerősünk által.Másnap MSN -en rögtön írogatott,kiderült egy suliba járunk.Nekem nem jött

be külsőleg,amúgy meg állandóan nyomult,hívogatott,idegesített.Aztán el kezdett féltékennyé

tenni,találkoztunk úgy kettesben és állandóan féltékeny voltam.Beleszerettem,elkezdtünk

járni,minden olyan szép volt az első 1 hónapban,aztán elkezdett leszarni(nem feküdtünk

le!),Vártam még pár hetet,hátha megváltozik,de nem így karácsony előtt szakítottam vele.3

napig bírtuk,hogy ne beszéljünk,aztán újból éjjel-nappal beszélgettünk:).Jött a

szilveszter,ő összejött egy ri**ccal,én meg elmentem új baráti társaságba buliznia,ahol

rámnyomult egy srác akiről kiderült,hgy régi nagy ellensége de én ezt nem tudtam.Mikor

másnap meséltem neki,hogy ki nyomult rám,tiszta idegbolond lett,a mai napig gyülöli.Aztán

még egy pár napig együtt maradt azzal a csajjal,majd szakítottak.Továbbra is velem

beszélt,éjszaka is 1-2-ig.Suliba állandóan tudta,hogy hol van órám és én is tudtam,hohgy

neki hol van így ott sétálgattunk egymás előtt többször is.Ha megtudtam,hogy valahova megy

bulizni én is oda mentem,hogy vele legyek(nem is csajozott,de én se pasiztam),ha ő

tudta,hogy megyek valahova akkor megjelent ő is:)

AZtán valahogy megbeszéltük,hogy nála alszok vagyhát rávett,bár többször is próbálkozott

ezzel.Most igent mondtam,nála aludtam,megtörtént a dolog.Heteken át még gyötrődtünk

msnen,ha olyat mondott,mindig letereltem de nem tudom nem merek vele újból járni,amúgyis

olyan nőcsábász,de tudom,hogy szeretem és ő is engem.Aztán jött egy srác,akit hallomásból

ismer és utálja,a srác szörnyen nyomult ezt ő is megtudta és megzsarolta,hogy kopjon le

rólam.A srác le is kopott.Lett még pár olyan házibuli ahol az a nagy ellensége ott volt és

folyton nyomult rám.Iszonyat ideges lett ettől:)

Addig addig húztuk ezt a Se veled se nélküled időt,hogy most június elején egy olyan

csajjal aki 2 nap után lefeküdt vele,összejött.De persze közbe állandóan féltékeny,megverte

azt aki annó nyomult egy szórakozóhelyen.Állítólag még járnak,de azt mondta nem lesz hosszú

vele a kapcsolat,nem szereti igazán.Próbáltam,hogy 1 hétig nem beszéltem

vele sehogyse,eleinte ment is,de 3-4 nap után kezdtem begolyózni.Aztán most volt egy buli

és ott volt a haverja,rá fél órára Ő is rögtön megjelent.Mikor táncoltam haverokkal,folyton

ott ólálkodott,hogy kivel és hogyan táncolok.Akkor éjszaka még beszéltünk msnen azóta

nem.DE nem bírom nélküle.

2009. jún. 20. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szeretne, akkor nem kavarna közben más csajokkal is. (Úgy látszik, ha tényleg a gr. Károlyi család tagja, akkor nagyon hasonlít a talán nagyapja, de lehet hogy dédapjára - amennyiben Nmágocsi. Nem tudom, él-e még az Antal, de az is nagy nőcsábász volt a faluban!) Én nem kezdenék egy ilyen sráccal, szerintem nem normális, hogy összevissza csajozik, mellőled meg elmar mindenkit! Próbáld meg értelmesebb programokkal lekötni magad, úgy könnyebb lesz kibírni.
2009. jún. 20. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolkozz ember!-Szted ezt valaki végigolvassa :D-Inkább maradok a Rómeó és Júliánál.Érdekesebb,fordulatosabb,bővebb. Az ilyen kamu sztorik írogatását meg jobb ha meghagyod Nemere Pista bácsira,ő profibb az efféle témakörökben.:D
2009. jún. 20. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
DE nem nem nem kamu.Komolyan kérdezem,télleg így volt.Talán hülye vagyok,hogy hiszek a csodákba és ,hogy tényleg Károlyi leszármazott.Lehet,hogy ti nem de én hiszek benne.És eddig is az tartotta bennem a lelket,hogy csak hinni kell és jó lesz.
2009. jún. 20. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha a volt miniszter leszármazottja, akkor inkább SZÉGYELJE magát, és te is kerüld. Mert az a károlyi a legnagyobb csótány volt aki valaha az ország élén volt.
2009. jún. 20. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Jójó.De mit tegyek,mit lépjek vele kapcsolatban?
2009. jún. 20. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd be iwiwen hogy Károlyi, és láss csodát, van vagy 1500 találat, meg még aki nincs is fent. Szerinted mind gróf? Ugyan már, ne keverj bele ilyen hülyeségeket a love sztoridba.. Elég zavaros a leírásod, de a pasas úgy tűnik egy gyerekes idióta, hagyd. Persze okos tanácsokat hiába adunk, mindenki a saját kárán tanul sajnos.
2009. jún. 20. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
A sztorit végigolvasva.....minek foglalkozol még vele...ilyen szar alakkal.Ismerkedj több sráccal és felejtsd el.Én is voltam így egy csajjal még tavaly.Msn-n összeismerkedtünk azt taliztunk csomószor ,azt szerelem lett és jártunk.Közben meg mondogattuk hogy milyen jó ez a sors hogy így összehozott minket.Amikor fülig szerelmes voltam belé akkor meg megcsalt azt lelépett egy f..sszal(kábé 2 hónapig majd megdöglöttem utána).Nah ennyit a sorsról.....
2009. jún. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!